Vatan çalışanları GIGABYTE H97M-D3H yerine Asus H97-Plus aldırdı

cayli73

Megapat
Vatan yetkilileri Asus önerip aldırdı Gigabyte'da sata express, çift bios ve ultra hızlı intel lan var hemde daha ucuz elim ayağım titriyor acayip moralim bozuldu :lanet:

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar sorun etmene gerek yok. Saydığın şeyler doğru mu bilmiyorum ama doğru olsa bile günlük kullanımda farkını görmezsin. Asus un modeli gigabyte'ınkinden daha iyi ayrıca. Ve asus ATX, gigabyte mini ATX

O kadar sorun etmene gerek yok. Saydığın şeyler doğru mu bilmiyorum ama doğru olsa bile günlük kullanımda farkını görmezsin. Asus un modeli gigabyte'ınkinden daha iyi ayrıca. Ve asus ATX, gigabyte mini ATX
Sata express 2 kat daha hızlı veri aktarımı sağlıyor, Çift bios yedek bios ve ultra hızlı intel lan daha hızlı internet sağlıyor. Asus gigabyte'nin modeline göre daha iyi performans, soğutma ve dayanıklılıkmı sağlar? Bide benim kasa Thermaltake T modeli bu kasaya olmazmıydı Micro Atx yazdığı için?

SATA express var, ancak şunu bilmelisin ki bildiğim kadarıyla Türkiye de sata express destekli harddisk veya SSD yok. LAN bağlantısında bir fark göremezsiniz. Aldığınız anakart gayet kaliteli ve güzel bir anakarttır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı