Vatan Computer değişim yapıyor mu?

Baristokrat

Decapat
Daha fazla  
En uygun kategorinin burası olduğunu düşündüğüm için buraya açmak istedim.
Bugün bir monitör aldım ama getirip kurunca pişman oldum daha üst modelini almak istiyorum fark ödeyerek, aradım ama mağazaya ulaşamadım mağazada biraz uzak acaba götürse verip başka ürün alabilir miyim? Kolisi vs. açıldı tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
En uygun kategorinin burası olduğunu düşündüğüm için buraya açmak istedim.
Bugün bir monitör aldım ama getirip kurunca pişman oldum daha üst modelini almak istiyorum fark ödeyerek, aradım ama mağazaya ulaşamadım mağazada biraz uzak acaba götürse verip başka ürün alabilir miyim? Kolisi vs. açıldı tabii ki.
Kutuyu zarar vermeden açtıysan iade etmende problem olmaması gerek, yalnız sosyal mühendislik harikası tatildeyiz, pazartesi gidip bakabilirsin açık mı diye.

Vatandan kablosuz mouse aldım, eve gidip kutuyu açtım ve elime uygun olmadığını gördüm. Tekrar mağazaya gittim iade etmek istediğimi söylediğimde "kutuyu açtığınız için iade alamayız" dediler. Vatan bilgisayar iade, değişim konusunda en zor firmalardan biri. Mediamarkt dan sonra.
Fiziksel olarak iade zaten imkansıza yakın. Online olarak alımlarda kolay.

Kutudan çıkan bir şeyi geri almaz. 14 içinde hiç açılmadan ve fiş yanında bulundurarak geri alır. Değişim söz konusu olmaz.

Pişmanım dediniz. Bir bardak soğuk su iyi gider.

Çok saçma aslında yani verip parasını istemiyorum aksine üstüne para koyup yine oradan ürün alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı