İtopya.com değişim yapıyor mu?

platanoidev

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, İtopya'dan 3 gün önce aldığım monitör elime ulaştı t. Est ettiğimde ise 2 tane ölü piksel olduğunu fark ettim ve İtopya'ya geri gönderdim. İçerisine de not yazdım. İade istemediğimi sıfır bir ürünle değişimini talep ettim. Birçok şikayet okudum. Sorun yok deyip sormadan geri gönderiyorlarmış. Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı? Değişim yapıyorlar mı yoksa işi yokuşa mı sürüyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, İtopya'dan 3 gün önce aldığım monitör elime ulaştı t. Est ettiğimde ise 2 tane ölü piksel olduğunu fark ettim ve İtopya'ya geri gönderdim. İçerisine de not yazdım. İade istemediğimi sıfır bir ürünle değişimini talep ettim. Birçok şikayet okudum. Sorun yok deyip sormadan geri gönderiyorlarmış. Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı? Değişim yapıyorlar mı yoksa işi yokuşa mı sürüyorlar?

İlk olarak yeni gönderdikleri üründe de aynı şey olabilir. İkinci olarak ise siz ürünün jelatinlerini vs açtıysanız eğer değişim yapmazlar ürünü garantiye yollarlar. Garantide eğer çözüle bilinecek bir durum ise tamir edilir, eğer değilse ya para iadesi ya da değişim yaparlar. Ne yazık ki garanti sözleşmeleri sizin belirttiğiniz gibi işlemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı