Vatan Computer İade İptal Etme

Castellona

Kilopat
Merhaba, MSI Optix MAG271CQR Monitörü Vatan Computer internet mağazasından almıştım. İade etmek istiyorum. Fakat üründe maillerde çizik olduğunu söylemiştim. Bez ile silince geçti herhangi bir çizik yokmuş. İade için yollarsam maillere mi bakarlar yoksa direkt ürüne bakıp mı para iadesi yaparlar? Maillere bakarlarsa ürününüz hasarlıymış deyip iade etmeme gibi bir şeyleri olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğini anlamadım dostum. Ürünü iade edemez miyim mailde öyle yazdım diye ? Durumu açıklayıp da iade alamazlar mı ? Sonuçta ürüne orada da bakacaklar
Hocam ben durumu yanlış anlamışım. Başta iade ettiniz, sonra çizikler geçince iade etmekten vazgeçtiniz sandım.
Hocam iki türlü de iade etmeleri lazım.

Hocam ben durumu yanlış anlamışım. Başta iade ettiniz, sonra çizikler geçince iade etmekten vazgeçtiniz sandım.
Yok hocam. Çizik sanmışım lekeyi dün. Mailde de vatana çizik var yazmışım. İade etmek istiyorum. Gelen mala mı bakarlar önce yoksa maillere bakıp da siz çizmişsiniz manasına getirirler mi diyorum ?

Yok hocam. Çizik sanmışım lekeyi dün. Mailde de vatana çizik var yazmışım. İade etmek istiyorum. Gelen mala mı bakarlar önce yoksa maillere bakıp da siz çizmişsiniz manasına getirirler mi diyorum ?
Hocam siz çizmişsiniz deme hakları yok. İki türlü de iade etmeleri gerekiyor, dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı