Vatan Computer İade İptal Etme

R5 3600 yerine ekran kartını güçlendir derim. Sana da hayırlı olsun şimdiden hocam
Hocam ileride ekran kartına upgrade yapacağım. O yüzden işlemciyi güçlü alayım diyorum. Zaten R5 3600 ucuz bir işlemci. 200 dolara rakibi yok bence. Fiyattan biraz kıssam değmeyecek bir işlemci alırım ancak.

Gelen mala bakıldıktan sonra karar veriyorlar değil mi ? Çünkü ben öyle sanıp öyle yazmış olabileceğimi de düşünürler herhalde..

İtiraz edersin ya, gönderdiğim malda böyle bir şey yok dersin. İş ilerlerse başka ürünle karıştırdım deyip etrafından dolaşırsın. Bu kansızlardan her şey beklenir.

İtiraz edersin ya, gönderdiğim malda böyle bir şey yok dersin. İş ilerlerse başka ürünle karıştırdım deyip etrafından dolaşırsın. Bu kansızlardan her şey beklenir.
Açıkçası ben vatan bilgisayara aslında güvenmiyordum ama 700 tl indirimi görünce alayım dedim. Vatan bilgisayarı hiç sevmiyorum normalde. Böyle şeyler beklediğim için bir sorayım dedim.

Gerçekten güzel bir monitörmüş. Aoc yılların hakkını vermiş hocam. Ben de pc toplayacağım. 9 temmuzda rtx 2060 super ekran kartı alacağım amazon.com üzerinden şu an onu bekliyorum.

Evet farkındayım. 27" çok büyük geldiği için iade etmek istemiştim zaten. Ve 2k çözünürlüğe hiç alışamadım. En iyisi 1080 p devam etmek dedim kendi kendime. 2 gün kullandım monitörü ve gözlerim sürekli kanlandı, harab oldu. Alışamadığım için galiba. O yüzden 24" almak istedim. 24" 2K monitör var mı ?
Yanlışlık yapmayın diye hatırlatayım dedim. Önerebileceğim yok ama illa ki vardır. Bilgisayarınız 2K'yı kaldırabiliyorsa 1080p'ye düşmeyin bence.

Hocam ileride ekran kartına upgrade yapacağım. O yüzden işlemciyi güçlü alayım diyorum. Zaten R5 3600 ucuz bir işlemci. 200 dolara rakibi yok bence. Fiyattan biraz kıssam değmeyecek bir işlemci alırım ancak.
İntel i5 9600K tercih edecektim fakat R5 3600 daha uygun gibi geldi bana. Amazon üzerinden mi alacaksınız ?
Yanlışlık yapmayın diye hatırlatayım dedim. Önerebileceğim yok ama illa ki vardır. Bilgisayarınız 2K'yı kaldırabiliyorsa 1080p'ye düşmeyin bence.
Benim bilgisayarım şu anda 2K yı kaldırmıyor fakat toplayacağım 1 ay içerisinde. 2K yı rahat kaldıracak bir sistem toplayacağım. Fakat 24" 2K monitör bulamamıştım. Bir araştırma şart.

İntel i5 9600K tercih edecektim fakat R5 3600 daha uygun gibi geldi bana. Amazon üzerinden mi alacaksınız ?

Benim bilgisayarım şu anda 2K yı kaldırmıyor fakat toplayacağım 1 ay içerisinde. 2K yı rahat kaldıracak bir sistem toplayacağım. Fakat 24" 2K monitör bulamamıştım. Bir araştırma şart.
R5 3600 i5 9600K'nın çok ilerisinde olacak hocam. Bugün yarın testler çıkar ortaya.
Türkiye'de ne zaman çıkacakmış bir bilginiz var mı ?
Bugün çıkar hocam muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı