Vatan Computer montajdan ücret alıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zor değil, biraz dikkat, özen ve biraz da bilgi gerektiriyor. Bilgiyi sana sağlayabiliriz. Biraz da el becerinle kasayı birleştirebilirsin. Bunu tecrübe ederek öğrenebilirsin.

Tüm yorumlara ek olarak "sticker" yani yapışkanları Vatan Bilgisayar çalışanlarının elinden almanızı öneririm, geçen bir arkadaşa R9 290 Tri-X li kasa topladık, AMD yapışkanını kasa arkasına yapıştırmışlar...

Deneyimin yoksa VATAN'a toplat. Onun haricinde ben mesela 2350 TL'ye topladım sistemi ve bir hata yaparım diye korktum o yüzden kendim yapmadım. Eski sistemimde komple çıkartıyordum her parçayı ama yenisinde Ram'ini çıkartırken bile korktum.

Deneyim ile alakası yok bunun hocam, benim de deneyimim yoktu ama kendim topladım; sonucu Seyit Öktem'e sorabilirsiniz.

Okuldan 2 arkadaşım var. Onların daha önce sistem toplamışlığı var. Onlarla birlikte yapacağım. (Vatan'a güvenebilseydim hiç yormayacaktım onları) Yine de konu açarım yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler ilginiz için.

Sticker çok önemli fakat aynı arkadaşın işlemci soğutucusunun fanını kasa dışına değil, işlemciden çıkan bütün ısıyı ekran kartına üfleyecek şekilde takmışlardı.

Ekran kartı boşta 50 derece, şu sorunu halletmeye çalışıyorum, bu halde güldüm ya.

Çok mu kötü topluyorlar ? Bende orada toplatmayı düşünüyordum ama bu yorumlardan sonra ne yaparım bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…