O
Onay Kalkan
Ziyaretçi
Zor değil, biraz dikkat, özen ve biraz da bilgi gerektiriyor. Bilgiyi sana sağlayabiliriz. Biraz da el becerinle kasayı birleştirebilirsin. Bunu tecrübe ederek öğrenebilirsin.
Deneyim ile alakası yok bunun hocam, benim de deneyimim yoktu ama kendim topladım; sonucu Seyit Öktem'e sorabilirsiniz.Deneyimin yoksa VATAN'a toplat. Onun haricinde ben mesela 2350 TL'ye topladım sistemi ve bir hata yaparım diye korktum o yüzden kendim yapmadım. Eski sistemimde komple çıkartıyordum her parçayı ama yenisinde Ram'ini çıkartırken bile korktum.![]()
Tüm yorumlara ek olarak "sticker" yani yapışkanları Vatan Bilgisayar çalışanlarının elinden almanızı öneririm, geçen bir arkadaşa R9 290 Tri-X li kasa topladık, AMD yapışkanını kasa arkasına yapıştırmışlar...
Kendim toplamayı çok istiyordum ama olmadı işte. Hatta ailem sistemi kendim toplamak istediğim için yeni PC aldığımı bile düşünmüştü.Deneyim ile alakası yok bunun hocam, benim de deneyimim yoktu ama kendim topladım; sonucu Seyit Öktem'e sorabilirsiniz.![]()
Ekran kartı boşta 50 derece, şu sorunu halletmeye çalışıyorum, bu halde güldüm ya.Tüm yorumlara ek olarak "sticker" yani yapışkanları Vatan Bilgisayar çalışanlarının elinden almanızı öneririm, geçen bir arkadaşa R9 290 Tri-X li kasa topladık, AMD yapışkanını kasa arkasına yapıştırmışlar...
Tüm yorumlara ek olarak "sticker" yani yapışkanları Vatan Bilgisayar çalışanlarının elinden almanızı öneririm, geçen bir arkadaşa R9 290 Tri-X li kasa topladık, AMD yapışkanını kasa arkasına yapıştırmışlar...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.