Vatan computer ve montaj rezaleti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki Vatanbilgisayar'dan internet aracılığıyla alsam kargo bana geldiğinde parçalarda kırık, eksik parça ya da yanlış bir parça gönderilmesi gibi bir durum olabilir mi ? Ya da sizde oldumu böyle bir şey ?

Ya her bakkal öyle değildir. Bizim bakkal mahalle arasında değil hem caddede :D Senelerdir bizim buradaki tek bakkal bu adam. Hiçbir kötülüğünü de görmedim.
Adam unutup yanlış fan takmış. Bu fanı yürütmek istediğinden değil :D Adam onlarca kşiye bakıyor, çok meşgul. Buna rağmen anakart bozulunca her parçası ile teker teker ilgilendi ve para bile istemedi. Ben zorla verdim :D :D

Sonuç olarak her bakkal kötü değildir bence. Ben yine de alışverişi kestim, sadece 3-5 liralık kablo,DVD gibi şeyler alıyorum. Veya yeni parça alınca taktırıyorum bu kadar.

Ya her bakkal öyle değildir. Bizim bakkal mahalle arasında değil hem caddede :D Senelerdir bizim buradaki tek bakkal bu adam. Hiçbir kötülüğünü de görmedim.
Adam unutup yanlış fan takmış. Bu fanı yürütmek istediğinden değil :D Adam onlarca kşiye bakıyor, çok meşgul. Buna rağmen anakart bozulunca her parçası ile teker teker ilgilendi ve para bile istemedi. Ben zorla verdim :D :D

Sonuç olarak her bakkal kötü değildir bence. Ben yine de alışverişi kestim, sadece 3-5 liralık kablo,DVD gibi şeyler alıyorum. Veya yeni parça alınca taktırıyorum bu kadar.

Tabiki öyle fakat geneli bakkal tabiki. Termal macun var mı diye sorduğumda buradaki bilgisayarın %70'i "Termal macunu napıcaksın?" dedi. :)

Sizin bakkallar gene iyi. Ben gittim bir tane bilgisayarcıya, adama ekran kartı satıyor musunuz dedim, kralı var dedi. Herhalde GTX690 filan çıkartıcak zannettim, ilk önce bekletti biraz beni, getirdi bana x1550 series 64 bit 256 MB ekran kartı. Al bunu, her şeyi oynarsın dedi. Şaka filan yapıyo zannettim, abi bırak sen bu bilgisayar işini deyip çıktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı