Vatan Computer ve Samsung İncelemesi 2

İyi akşamlar arkadaşlar yaklaşık 12 gün sonra tekrardan birlikteyiz. En son telefonu servise vermiştim. Daha sonra 4 gün sonra onarım tamamlandı dediler. Bende gittim yazılım attıklarını 4 gün boyunca test ettiklerini söylediler. Bir soruna rastlanmadığını belirttiler, her zamanki gibi :D ve daha sonra baya tartıştık.
Ben söyledim bu cihazın refurbished işlemi görmüş olabileceğini bu kadar sorunun normal olmadığını, fakat her zaman olduğu gibi müşteri haksız çıktı. Bu servis ümraniye servisi. yani danıştek. Allaha yakın bana uzak olsunlar ! Daha önceki telimde de aynısını yaptılar. Hakem heyeti vs paramı 2.5 sene sonra geri almıştım. Ben bunların dna'sını biliyorum.

Daha sonra telefonu elime aldım. Biraz kullanmaya başladım kilit ekranının geç geldiğini farkettim. Bu sefer bu morg diye tabir ettiğim servise götürmemeye karar verdim. Aynı gün iş gereği kadıköye gitmiştim. Ordaki destek bilişime verdim telefonu. Onlarda genel merkeze göndereceklerini sölediler. Sonra samsung'u aradım durumu belirttim onlarda yardımcı olacaklarını servise detaylı inceleme icin talimat vereceklerini belirttiler.

Yaklaşık 2 gün sonra samsung'dan aradılar. Telefon hakkında bilgi verdim. Yaklaşık 20 dk konuştuk anlattım derdimi. Yardımcı olacaklarını söylediler. Bende teşekkür ettim.

Telefonu vereli baya bir zaman olmuştu. Bende bugün destek bilişimden telefonu sorgulattım. Hazır olduğunu gördüm. Yaklaşık 15dk sonra hazır olduğuna dair mesaj attılar. Kalbim temizmiş. :D

Ama cevab şuydu ; Yazılım güncellendi ve genel teknik kontroller yapıldı. Cihaz serviste aktif bir şekilde kullanıldı. Kullanılan uygulamalardan kaynaklı, kullanımdan kaynaklı donma ve ısınma sorunu olabilir. Kontrol ediniz. Kontroller sonucunda cihaz standart seviyede izlenmiştir.

Artık söleyecek bir söz kalmamıştı. Telefonu bugün alamadım. Yarın işim uygun olursa gidip alacağım. Her zamanki gibi klasik yalanları söleyecekler. Malesefki bizim ülkemizi 3.dünya ülkesi olarak görüyorlar. Ve öyle davranıyorlar. Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Hakem heyeti. Tüketici mahkemesi. Anayasa mahkemesi ne varsa gideceğim. Gerekirse yurtdışındaki tüketici mahkemelerine başvuracağım. Bu dolandırıcılığı kabul etmeyeceğim. Size tavsiyem vatan'dan ürün alırken 2 kez düşünün. Ve asla Samsung telefon almayın.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.
Ben istanbul'dan Burak. Herkese hayırlı iftarlar diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan bilgisayar'ın suçu nedir? Bende lg g3 almıştım mikrofon tarafı çatladı 2hafta sonra yeni telefon verdiler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı