İlk 3 konunun özeti ve dünkü paylaşımım bu konudadır ;
Vatan Computer ve Samsung İncelemesi 4
İyi günler arkadaşlar 4.konumu dün yazmıştım. İleriki zamanlarda başımdan geçenleri yazmak istiyordum. Lakin bugün gelişen olayları ele almak istedim. Neden diye sorarsanız, telefonum en son servisteydi. Bende bugün almaya gittim ve aldım. 5.1 güncellemesi atılmıştı ve sorun olmadığını söylediler. Ben bataryaya baktınız diye sordum. Çünkü yapılanlarda yazmıyordu. Ve yetkili kem küm etti ve genel olarak gelen cihazları test ediyoruz gibi, biz sizi sonra ararız tarzı klişe bir laf söyledi. Anlamıştım yine baştan sağma bir iş yaptıklarını...
Bende aldım telefonu, biraz orada incelemeye başladım. Çünkü bunlara güvenilmezdi, bu kadar başıma iş gelince insan ister istemez temkinli oluyor Ve hazır kartımı taktım ve telefonu açtım. Daha sonra menülerde dolaşırken bir takılma oldu. Yani hiçbirşey yüklenmemişti. Daha sonra oda yetmezmiş gibi, daha önce oyunda gördüğüm üst taraftaki beyazlama git gide çoğalmıştı, aşağıya doğru, yani ölü piksel vardı. Ben ilk başta söylemedim. Çünkü bunun oyundaki grafik hatasından olduğunu düşündüm ve dikkat etmedim. Daha sonra yetkiliye gösterdim. Ekran değişimi olabileceğini söylediler ve telefonu yeniden servise aldılar. Daha sonra benim farklı bir iş için hakem heyetine gitmem gerekiyordu ve daha önce bir video izlemiştim hakem heyetiyle ilgili, onlara sormak istedim. Ve ölü piksel olduğunda telefonda iade yada değişim istiyebiliyormuşuz. Bu tüketiciyi koruma kanununa göre... Yani açıkca söylemek gerekirse tamir yapılabilse bile iade değişim yapabiliyoruz. Bende bunu duyunca servise koştum hemen, çünkü ben hiç memnun değildim. İlk ayda o kadar sorun yaşadım ve iade değişim kabul etmemişlerdi. Ben servise gittim ve söyledim, onlar iade değişim yapamayacaklarını ve onarımı iptal ettiklerini söylediler. Daha sonra 5 dk bayan ortadan kayboldu geldiğinde elinde telefon vardı ve aynen şu cümleyi kurdu; 'telefonunuzun ekranı değişti, buda değişim yapamayacağımızı belirten kağıt' ben o anda çok şaşırdım. Ve anladım ki iade hakkım olmasına rağmen orda hemen iş güzarlık yani el çabukluğu yaparak değiştirmişler ve benim hakkımı çalmışlar. Bende ne yapacağımı bilemedim. Hakem heyetini aradım. Onlarda ne güzel değiştirmişler gibi bir laf söyledi, benim sinirim bir kat daha arttı tabi..
Çünkü hiç memnun kalmadım ve iade etmek istiyordum. Bu benim en doğal hakkımdı. Ama bu hakkı servis gasp etti. Ve şuanda başvursam bile ekranı değiştirdiklerini söyleyip temize büyük ihtimal çıkacaklar. Bende hakem heyetine şuanlık gitmeme kararı aldım. Neden diye sorarsanız, büyük ihtimal onların lehine sonuç çıkacak.Çünkü ekranı alelacele değiştirdiler. Ama ben ileriki zamanlarda en ufak bir sorunda yeniden götüreceğim ve bu garanti bitene kadar , yaklaşık 14 ay var , bu süre içinde telefonumu iade etmeyi düşünüyorum. Çünkü bu denli bir olay karşısında susmak yanlış olur... Hakkımı bugün alamadım ama ileriki zamanlarda alacağımı düşünüyorum. Kimsenin parası kimsede kalmaz... Bugün sen kazandın Samsung ! Ama unutma ki bugünün yarınıda var ve tekrar unutma ki o teknik servis senin paranı korur ama müşteri memnuniyetini sağlayamazlar ! Ama bu senin umrunda mı ? ve son kez de artık samsung ürünlerini kimseye tavsiye etmeyeceğim ki daha geçen gün babama g4 aldırdım. Note 4 istiyordu. Ve böyle yayılmacı politikayla sonunuz gelmesede , gasp ettiğiniz hakkımı alacağım. Herkese teşekkür ederim okuduğunuz için. Ve son olarak hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin arkadaşlar ne pahasına olursa olsun ! Ben şimdilik zorunlu olarak mola verdim. Daha sonra görüşmek üzere... Sağlıcakla kalın .
Vatan Computer ve Samsung İncelemesi 4
İyi günler arkadaşlar 4.konumu dün yazmıştım. İleriki zamanlarda başımdan geçenleri yazmak istiyordum. Lakin bugün gelişen olayları ele almak istedim. Neden diye sorarsanız, telefonum en son servisteydi. Bende bugün almaya gittim ve aldım. 5.1 güncellemesi atılmıştı ve sorun olmadığını söylediler. Ben bataryaya baktınız diye sordum. Çünkü yapılanlarda yazmıyordu. Ve yetkili kem küm etti ve genel olarak gelen cihazları test ediyoruz gibi, biz sizi sonra ararız tarzı klişe bir laf söyledi. Anlamıştım yine baştan sağma bir iş yaptıklarını...
Bende aldım telefonu, biraz orada incelemeye başladım. Çünkü bunlara güvenilmezdi, bu kadar başıma iş gelince insan ister istemez temkinli oluyor
Çünkü hiç memnun kalmadım ve iade etmek istiyordum. Bu benim en doğal hakkımdı. Ama bu hakkı servis gasp etti. Ve şuanda başvursam bile ekranı değiştirdiklerini söyleyip temize büyük ihtimal çıkacaklar. Bende hakem heyetine şuanlık gitmeme kararı aldım. Neden diye sorarsanız, büyük ihtimal onların lehine sonuç çıkacak.Çünkü ekranı alelacele değiştirdiler. Ama ben ileriki zamanlarda en ufak bir sorunda yeniden götüreceğim ve bu garanti bitene kadar , yaklaşık 14 ay var , bu süre içinde telefonumu iade etmeyi düşünüyorum. Çünkü bu denli bir olay karşısında susmak yanlış olur... Hakkımı bugün alamadım ama ileriki zamanlarda alacağımı düşünüyorum. Kimsenin parası kimsede kalmaz... Bugün sen kazandın Samsung ! Ama unutma ki bugünün yarınıda var ve tekrar unutma ki o teknik servis senin paranı korur ama müşteri memnuniyetini sağlayamazlar ! Ama bu senin umrunda mı ? ve son kez de artık samsung ürünlerini kimseye tavsiye etmeyeceğim ki daha geçen gün babama g4 aldırdım. Note 4 istiyordu. Ve böyle yayılmacı politikayla sonunuz gelmesede , gasp ettiğiniz hakkımı alacağım. Herkese teşekkür ederim okuduğunuz için. Ve son olarak hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin arkadaşlar ne pahasına olursa olsun ! Ben şimdilik zorunlu olarak mola verdim. Daha sonra görüşmek üzere... Sağlıcakla kalın .
Son düzenleme: