Vatan Efsane Cuma indirimleri

@Alikaan gökçecik Vatan Bilgisayar indirimleri çalışanların bilgisi dahilinde. İleriye dönük indirim tarihleri belirsiz olmakla birlikte çalışanlara en fazla 1 gün önceden haber veriliyor. Ancak takip ediyorsanız ortalama indirim aralıkları OEM ürünler için iki ay civarı.
Peki bu yılda 2 kez yapılan tüm OEM ürünlerindeki indirim bu yıl olmaz artık değil mi?

@Nowitzer Vatan Bilgisayar için indirimlerin hiçbir garantisi yok. Olur derim, 1 sene boyunca yapmazlar. Olmaz derim, yarın yaparlar. Ancak düzenli yaptıkları indirimlere bakılırsa bu sene bir daha olmayacak. Dediğim gibi ortalama 2 ayda bir "Seçili OEM ürünlerinde %18 KDV indirimi" kampanyası uygulanıyor.

Ek bilgi olsun; %18 KDV indirimi hesabını ürünün şu anki fiyatı üzerinden %15.2 düşerek yapabilirsiniz.

@Nowitzer Vatan Bilgisayar için indirimlerin hiçbir garantisi yok. Olur derim, 1 sene boyunca yapmazlar. Olmaz derim, yarın yaparlar. Ancak düzenli yaptıkları indirimlere bakılırsa bu sene bir daha olmayacak. Dediğim gibi ortalama 2 ayda bir "Seçili OEM ürünlerinde %18 KDV indirimi" kampanyası uygulanıyor.

Ek bilgi olsun; %18 KDV indirimi hesabını ürünün şu anki fiyatı üzerinden %15.2 düşerek yapabilirsiniz.
Anladım hocam. Teşekkürler. O zaman farklı mağazaları da bekleyeceğiz. Siz de sanırım Vatan'dan almıştınız parçalar indirimde. Bi' konuda görmüştüm. Konuyu kirletmek istemem ama kaç tuttu?

@Nowitzer Şuraya bırakayım;
  • MSI B450 Gaming Plus MAX -> 599 TL
  • MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio -> 4073 TL
  • Ryzen 5 3600 -> 1266 TL
  • Ripjaws V 3200 MHz CL16 2x8 GB -> 460 TL
  • Cooler Master MB511 650 Watt 80+ -> 760 TL
Toplam = 7158 TL

@Nowitzer Şuraya bırakayım;
  • MSI B450 Gaming Plus MAX -> 599 TL
  • MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio -> 4073 TL
  • Ryzen 5 3600 -> 1266 TL
  • Ripjaws V 3200 MHz CL16 2x8 GB -> 460 TL
  • Cooler Master MB511 650 Watt 80+ -> 760 TL
Toplam = 7158 TL
Hayırlı olsun hocam. Ben de bu fiyatlarda sistem toplayacağım da o yüzden sordum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı