Hepsiburada Efsane Cuma İndirimleri(!)

Benim de 1050 Ti ekran kartım var. MSI MAG27CQ 2K monitör siparişi verdim. 2K monitörde 1080p'de oynamayı düşünüyorum sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P 144 HZ almak daha mantıklı geldi bana da yorumunuz için teşekkürler. 1050 Ti 2K zor gibi.

benimde 1050ti ekran kartım var msi mag27cq 2 k monitör siparişi verdim 2k monitörde 1080p de oynamayı düşünüyorum sıkıntı olurmu
2K monitör alıp niye 1080p oynuyorsunuz ki ?
İlerisi için alıyorsanız bilememde, bazı oyunlarda çözünürlük düşünce 2K monitörlerde saçma bir görüntü oluyor.

2K monitör alıp niye 1080p oynuyorsunuz ki ?
İlerisi için alıyorsanız bilememde, bazı oyunlarda çözünürlük düşünce 2K monitörlerde saçma bir görüntü oluyor.

Ben de ilerisi için düşünüp de indirim varken alayım dedim bütçem yetseydi 1070 Ti de alıcaktım artık 2 3 ay sonra alırım o zaman sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum, kasa montajı yaparken veya herhangi bir şey yaparken ihtiyacım olan bir şey olur mu? Tek seferde montajı bitireyim istiyorum. Sonradan almadım diye kurulumu geciktirmek istemiyorum. Almamı önerdiğiniz bir şey var mı?

Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum, kasa montajı yaparken veya herhangi bir şey yaparken ihtiyacım olan bir şey olur mu? Tek seferde montajı bitireyim istiyorum. Sonradan almadım diye kurulumu geciktirmek istemiyorum. Almamı önerdiğiniz bir şey var mı?
Tüm bilgisayar parçaları aldıysanız tamamdır. Kablolar filan içinden çıkıyor sonuçta.
Parçaları monte etmek için tornavida filan lazim anca bir de ek olarak termal macun olabilir. Soğutucu alınca içinden çıkıyordur yada Ryzen işlemcilerde sürülü halde geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı