Vatan GPU değişimi yapar mı?

Cestefe

Hectopat
Daha fazla  
Vatan'dan 1.5 yıl önce Sapphire Pulse RX6700 10 GB almıştım. Sorun çıkarttı 40 50 gün uğraştım vatan fatura fiyatını ödemek istedi. İstemedim değişim talep ettim firmaya ilettiler yarın falan cevap gelir miş. Sizce değişim yapar mı firma?

Aynısı yoksa misli ile değişim yapmak zorundalar. Değişim yaparlar ama size sunulan teklifler düşük performanslı olabilir.

RX 6750 ve üstü
RX 7700 ve üstü olmadığı sürece kabul etmeyin ve zorlayın.

Bu durumlarda genelde fatura bedeli iadesi oluyor. Benim GPU'da 2 defa DOA kapsamında geri döndü. İlkinde servis bana sıfır GPU gönderdi. İkincide ise satın aldığım yere değişim formu vermelerine rağmen 2 aylık süreç sonucunda maalesef fatura bedeli iadesi alabildim. Yasa, satıcıyı o gri alanda koruyor.

Misli şeklinde iadeyi sadece hayatımda 1 defa cep telefonunda yaşadım. LG G3 telefonum arıza yapmıştı. Değişim kararı çıktı, o sıralarda temin edilemeyince yerine G4 vermişlerdi. Hayatta karlı olduğum tek şey o oldu.

Aynısı yoksa misli ile değişim yapmak zorundalar. Değişim yaparlar ama size sunulan teklifler düşük performanslı olabilir.

RX 6750 ve üstü.
RX 7700 ve üstü olmadığı sürece kabul etmeyin ve zorlayın.

6000 TL'ye almistim değişim olmaz ise para iadesi durumunda ürünü geri alıp THH'ye başvuracağım.

Bu durumlarda genelde fatura bedeli iadesi oluyor. Benim GPU'da 2 defa doa kapsamında geri döndü. İlkinde servis bana sıfır GPU gönderdi. İkincide ise satın aldığım yere değişim formu vermelerine rağmen 2 aylık süreç sonucunda maalesef fatura bedeli iadesi alabildim. Yasa, satıcıyı o gri alanda koruyor.

Misli şeklinde iadeyi sadece hayatımda 1 defa cep telefonunda yaşadım. LG G3 telefonum arıza yapmıştı. Değişim kararı çıktı, o sıralarda temin edilemeyince yerine G4 vermişlerdi. Hayatta karlı olduğum tek şey o oldu.

Genelde firmalar olumlu karşıliyor ürün tedarik ediyorlarmış kknustugum kadarıyla garanti servisiyle umarım olur yoksa dediğim gibi ürünü alıp THH'ye başvuracagim 1.5 önceki fatura fiyatı ile hiçbir şey yapilmaz.

Ürün ithal edilen ürün ve THH başvurursanız.

Size temin edip vermeleri gerekiyor.
Artık yeni faturalarda dolar kuru yazıyor.
Çünkü ithal ürünlerde önem arz ediyor ve tüketici olarak yenisini ya da dolar kuru üzerinden iadesini isteyebiliyorsunuz.
O günün kuruyla dolar olarak iadesini isteyeceksin.
Sitelerinde RX6700 satıyorlar.

Diyeceksin ki THH başvurunda.
Tam marka olarak tutmasa da model olarak RX6700 satmaktalar.

Sapphire Pulse RX6700 ürünümün oyun frekansı 2330 MHz.
Arttırılmış frekansı 2495.

Ancak sattıkları ürün olan XFX de oyun frekansı 2293 MHz ve arttırılmış frekans 2425 MHz.
Her ne kadar benimkinden frekans olarak düşük olsa da ben o ürünü de kabul ediyorum çünkü şu an mağdurum bilgisayarımı kullanamamaktayım bu nedenle ivedi şekilde mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

İvedi şekilde mağduriyetimin giderilmesi istiyorum. Diyeceksin.
Oradan sattıkları RX6700 modelinin tüketiciye teslimi diye karar çıkar zaten.

THH böyle yazarsan daha da düzelt akıcılığı direk onaylar geçer.
Hatta aralara koskoca Vatan Bilgisayar falan yaz.

Ürün ithal edilen ürün ve THH başvurursanız.

Size temin edip vermeleri gerekiyor.
Artık yeni faturalarda dolar kuru yazıyor.
Çünkü ithal ürünlerde önem arz ediyor ve tüketici olarak yenisini ya da dolar kuru üzerinden iadesini isteyebiliyorsunuz.
O günün kuruyla dolar olarak iadesini isteyeceksin.
Sitelerinde RX6700 satıyorlar.

Diyeceksin ki THH başvurunda.
Tam marka olarak tutmasa da model olarak RX6700 satmaktalar.

Sapphire Pulse RX6700 ürünümün oyun frekansı 2330 MHz.
Arttırılmış frekansı 2495.

Ancak sattıkları ürün olan XFX de oyun frekansı 2293 MHz ve arttırılmış frekans 2425 MHz.
Her ne kadar benimkinden frekans olarak düşük olsa da ben o ürünü de kabul ediyorum çünkü şu an mağdurum bilgisayarımı kullanamamaktayım bu nedenle ivedi şekilde mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

İvedi şekilde mağduriyetimin giderilmesi istiyorum. Diyeceksin.
Oradan sattıkları RX6700 modelinin tüketiciye teslimi diye karar çıkar zaten.

THH böyle yazarsan daha da düzelt akıcılığı direk onaylar geçer.
Hatta aralara koskoca Vatan Bilgisayar falan yaz.

Teşekkür ederim sonuçlandığında tekrar alintılayıp bilgilendireceğim ne yapacağım hakkında

THH'ye direk e-Devlet'ten girebiliyorsun.
Fatura bilgilerin mevcutsa 2 dk nı almaz.

Dediğim gibi orada onay verecek kişiler var.
Konuyu kısa öz ve biraz manipüle ederek yazarsan yani adamları yönlendirirsen direk onay verip geçiyorlar.
Vatan'dan savunma isteyecekler zaten.
Onlarda ürün elimizde yok para iadesini kabul ediyoruz vs diyecek.

Ama sen onlardan önce zaten şikayeti oluştururken para iadesini ithal ürün olduğu için ve dolar bazında fiyatının aynı olduğu ama TL olarak iade edilecek tutar ile alınamayacağını belirtip TL iadesini kabul etmeyeceğini belirtip gerekirse temin edip değişim yapmalarını isteyeceksin.

Ama bahsettiğim gibi RX 6700 halen satmaktalar ve her ne kadar benim ürünümden frekans olarak düşük frekanslı ürün olsa da ben kabul ediyorum.
Gibi şeyler yazarsan tüketici hakem heyeti Vatan'dan yana olmazlar.
Para iadesi yapsın geçsin deyip umursamamazlık yapmazlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gigabyte RX 7600 XT 16 GB ile değişim yapabileceklerini söylediler mecburen kabul ettim ancak senin de yazdığın gibi mağduriyetten başvuracağım THH'ye.

7600'ü aldiktan sonra mağduriyet acisindan THH'ye basvurup para iadesimi almaya calismaliyim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı