Hepsiburada Ürün Değişimi Yapar Mı?

AkaiYoru

Hectopat
Yer
Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye
Hepsiburada satıcılı bir tablet satın aldım. Ürünü 4 gündür kullanıyorum ve sol üst hoparlörden sesi %70 seviyesine çektikten sonra cızırtı gelmeye başlıyor. Önce bas vurmalarda gelince fark ettim. Diğer hoparlörlerde böyle bir sorun yok. Ancak kutuyu açtım tableti kullandım. Yine de ürün değişimi yaparlar mı? 6502 Sayılı Tüketiciyi Koruma Kanunu geçerli midir? Sizin deneyimleriniz nasıldı?

Hepsiburada satıcılı bir tablet satın aldım. Ürünü 4 gündür kullanıyorum ve sol üst hoparlörden sesi %70 seviyesine çektikten sonra cızırtı gelmeye başlıyor. Önce bas vurmalarda gelince fark ettim. Diğer hoparlörlerde böyle bir sorun yok. Ancak kutuyu açtım tableti kullandım. Yine de ürün değişimi yaparlar mı? 6502 sayılı tüketiciyi koruma kanunu geçerli midir? Sizin deneyimleriniz nasıldı?

Geçerli, 14 gün içerisinde koşulsuz iade değişim hakkın var zaten. Kutusuna koyup iade talebi oluştur. Daha önce sıvı soğutmada problem yaşadım. Satıcısı 3. şahıstı ona rağmen iade ettim. Biraz uğraştım gerçi LinkedIn'den CEO'ya falan yazdım. Hakkını ara ürün kusurlu ise kanunlar senden taraf.

Hepsiburada satıcılı bir tablet satın aldım. Ürünü 4 gündür kullanıyorum ve sol üst hoparlörden sesi %70 seviyesine çektikten sonra cızırtı gelmeye başlıyor. Önce bas vurmalarda gelince fark ettim. Diğer hoparlörlerde böyle bir sorun yok. Ancak kutuyu açtım tableti kullandım. Yine de ürün değişimi yaparlar mı? 6502 sayılı tüketiciyi koruma kanunu geçerli midir? Sizin deneyimleriniz nasıldı?

Kusurlu ürün olduğundan iade değişim talebi açın illaki sonuç alırsınız. 1 yıllık SSD'm bozulunca iade aldım. Sadece kıvranıyorlar iade vermemek için ama sizin durumunuz farklı. 15 gün daha dolmadığı için ürünü kutusuna koyup iade/değişim talebi oluşturun.

Satıcısı hepsiburadaysa direkt 14 gün içinde iade ediyorsun, geçen gün iade ettim onaylandı Hepsiburada satıcılı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı