Vatan GTX 1660 Ti Sistem Toplama

kfszcck

Decapat

Linkteki hazır sisteme benzer bir kasa toplamayı planlıyorum, RAM 16 GB olacak şekilde.

İşlemci : İ5 9400F
Ekran kartı : GTX 1660 ti ( ASUS veya MSI )
16 GB RAM 2400 MHz
500 GB SSD

Bu özelliklerde internet üzerinden indirimli sitelerden bakıldığında fiyat 6 bine yaklaşıyor.
Vatanda aynı sistem ( 8 GB RAM hariç ) 4800 TL. Ucuz olması biraz kafa karıştırıcı.

1. Vatan hazır OEM ürünler alınır mı? Güvenilir midir? Daha önce alan arkadaşlar varsa cevaplayabilirler mi? Aynı ürünü Vatan mağazalarında sıfır kutu olarak açıp topluyolar mı ?
2. Bu özelliklerde bir sisteme Anakart, PSU ve kasa olarak ne önerirsiniz?
3. Bu sistemi parçaları ayrı ayrı aldığımızda kaç TL'ye toplamak fiyat olarak uygun denebilir ?

Teşekkürler .

Son düzenleyen: Moderatör:

Linkteki hazır sisteme benzer bir kasa toplamayı planlıyorum, RAM 16 GB olacak şekilde.

İşlemci : İ5 9400F
Ekran kartı : GTX 1660 ti ( ASUS veya MSI )
16 GB RAM 2400 MHz
500 GB SSD

Bu özelliklerde internet üzerinden indirimli sitelerden bakıldığında fiyat 6 bine yaklaşıyor.
Vatanda aynı sistem ( 8 GB RAM hariç ) 4800 TL. Ucuz olması biraz kafa karıştırıcı.

1. Vatan hazır OEM ürünler alınır mı? Güvenilir midir? Daha önce alan arkadaşlar varsa cevaplayabilirler mi? Aynı ürünü Vatan mağazalarında sıfır kutu olarak açıp topluyolar mı ?
2. Bu özelliklerde bir sisteme Anakart, PSU ve kasa olarak ne önerirsiniz?
3. Bu sistemi parçaları ayrı ayrı aldığımızda kaç TL'ye toplamak fiyat olarak uygun denebilir ?

Teşekkürler .

1. Evet güvenilirdir ama orada açıp toplarlarsa fiyatı değişir bence . Ben imzamdaki sistemi orada toplattım, hazır almadığım için bilmiyorum.
2.Anakart olarak Msi X470/B450 gaming pro modelleri var bakabilirsiniz. Bende X470 Gaming Pro Carbon modeli var , memnunum.PSU olarak Cooler Master 500W 80+ yeterli olur.1660Ti elektriği kokluyor çünkü. Camı olsun RGB'si olsun dersen Msi Vampiric'e bakabilirsin , gayet memnunum ben.
3. Daha uyguna gelir muhtemelen , Vatan'da ciddi indirimler oluyor beklerseniz aynı fiyata 2060 li toplarsınız.
Ayrıca gönderdiğiniz sistemde 8GB RAM var , kasası Frisby ve çok kötü.

İlerde işlemci değişimi yapılması durumunda destekleyecek bir anakart olmasını istiyorum.
MSI B360 Gaming Plus yeterli midir?
Değilse anakart öneriniz olur mu? Z/X gibi önerdiğiniz seri var mıdır?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı