Stok için örneğin yalovadan alıcaksanız açın telefon. Bide ekleme yapabilirsiniz ama değiştirme ve çıkartma yapamassınız.
Diğer sitelere de bakın İtopya gibi Qp bilişim gibi. Fikir sahibi olunur.
Yarın 10'da açılıyor mağazalar, 10:30 gibi arayacağım yakınımda gidebileceğim 3 büyük mağaza var İzmir'de. Eğer içerisindeki parçalar mevcut ise alabiliyorum yani?
Oldukça sevindim buna. Stok olan mağaza'ya gidip toplatacağım sistemi.
Tek tek alındığı zaman 7000₺ tutuyor itopya vb. siteler de aynı sayılır. Fakat dediğim gibi internet'den alamıyorum. Aynı zaman da çok daha uyguna geliyor.
Hele bir de açılışa özel KDV indirimi olursa neredeyse bedava olabilir, ama sanmıyorum indirim olacağını malum durumlar kötü firmalar için.
Stok için örneğin yalovadan alıcaksanız açın telefon. Bide ekleme yapabilirsiniz ama değiştirme ve çıkartma yapamassınız.
Ben de yarın gideceğim OEM sistem için, alacağım cevabı detaylarıyla buraya yazarım. Yaşadığım şehirde stoklar eksik olabilir. Umarım eksik parçaları kendileri kargo ile isteyip birkaç gün sonra teslim etme durumu olur.
Stokta olan mağazalardan evet. Gitmeden önce şubeyi arayıp almak istediğiniz sistemin stok durumunu öğrenin. İstanbul içindeyseniz Vatan Topkapı mağazasına gitmenizi öneririm.
Geçen telefon açtım saolsunlar 45 dk'da sıra bana geldi.internetten sipariş vereyim şubeden alayım dedim olmaz dedi ama şubeden gidip alabilirsiniz dediler.
Sabah bende gidip alicam ekleme yapabiliyormuyuz bilgisi olan var mı?