Vatan Hazır OEM sistemler Mağaza'dan alınabilir mi?

Geçen telefon açtım saolsunlar 45 dk'da sıra bana geldi.internetten sipariş vereyim şubeden alayım dedim olmaz dedi ama şubeden gidip alabilirsiniz dediler.

Ben'de yarın 10:30 gibi arayacağım çevremde 3 büyük mağaza var stok sorunu olmaz buralar en büyüğü İzmir'de. Daha sonra direk almaya gideceğim.

Yarın 10'da açılıyor mağazalar, 10:30 gibi arayacağım yakınımda gidebileceğim 3 büyük mağaza var İzmir'de. Eğer içerisindeki parçalar mevcut ise alabiliyorum yani?

Oldukça sevindim buna. Stok olan mağaza'ya gidip toplatacağım sistemi.

Sistem Linki: INTEL 9400F-MSI GTX1660Ti GAM.6G-MSI B365M PRO-VDH-KINGSTON 480GB-CRUCIAL 8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ek olarak 8GB daha ram alacağım yoksa performans alamam. Toplam'da 6300₺ civarı oluyor.

1080p 75Hz Ultra için çok yeterli bir sistem diye düşünüyorum.

Tek tek alındığı zaman 7000₺ tutuyor itopya vb. siteler de aynı sayılır. Fakat dediğim gibi internet'den alamıyorum. Aynı zaman da çok daha uyguna geliyor.

Hele bir de açılışa özel KDV indirimi olursa neredeyse bedava olabilir, ama sanmıyorum indirim olacağını malum durumlar kötü firmalar için.

8GB Ram ekleyeceğim aynı model Ram'den sistem budur;

Yorumlarınız için teşekkürler, umarım yarın mağaza'dan kolayca toplatabilirim.

Ek Not:

Sistem inceleme video'su hazırlayacağım bu konuya bırakırım yarın akşam eğer sistemi öğlen alabilirsem.
250TL daha verebilirsen bu sistemi tercih et. RTX 2060 Gaming Z modeli var. F/P olarak çok daha iyi olur.

250TL daha verebilirsen bu sistemi tercih et. RTX 2060 Gaming Z modeli var. F/P olarak çok daha iyi olur.

Maalesef veremiyorum. 6.300₺ geçmesi imkanı yok. Zaten 1660Ti benim işimi görecek bir kart 1080p 75Hz monitör'de oynuyorum ki her oyunu zaten 75 FPS'den yüksek açıyor rahatlıkla Ultra ayarlar'da. %20 FPS farkı için %20 Fiyat artıyor ama 2k oynamayacağım için değmez.

Bir de sistem'de Xigmatek olmasına dikkat ettim, Rampage var 6300₺'ye R5 3600 RTX 2060 ama Rampage'ye hayatta yanaşmam :D

Hazırda yoksa Ben beklerim yeterki şubeden versinler kargo işi sıkıntı kırılır dökülür uğraşamam.buna Windowsu nasıl cakariz peki ?

Ben internetten araştırdım bazı şubelerde rica edersen Windows'u key girmeden senin için yüklüyorlarmış. İlgili elemanın insiyatifinde sanırım. Daha sonra internette satılan 10 liralık keylerden alıp girebilirsin. Windows'u senin için kurmazlarsa;

Nasıl kurabileceğini gösteren video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel Windows sürümü: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal

Maalesef veremiyorum. 6.300₺ geçmesi imkanı yok. Zaten 1660Ti benim işimi görecek bir kart 1080p 75Hz monitör'de oynuyorum ki her oyunu zaten 75 FPS'den yüksek açıyor rahatlıkla Ultra ayarlar'da. %20 FPS farkı için %20 Fiyat artıyor ama 2k oynamayacağım için değmez.

Bir de sistem'de Xigmatek olmasına dikkat ettim, Rampage var 6300₺'ye R5 3600 RTX 2060 ama Rampage'ye hayatta yanaşmam :D
O zaman bence bu sistemi 16GB RAM yükseltmesi ile al. 1660S ile 1660Ti arasında aşırı az bir fark (yüzde 3-5 civarı) var ama 500-600TL civarı fiyat oynuyor. O parayı da dilersen cebinde tut dilersen de işlemci soğutucusu ve HDD gibi şeylerle sistemi iyileştir 😀

Son düzenleme:
Ben internetten araştırdım bazı şubelerde rica edersen Windows'u key girmeden senin için yüklüyorlarmış. İlgili elemanın insiyatifinde sanırım. Daha sonra internette satılan 10 liralık keylerden alıp girebilirsin. Windows'u senin için kurmazlarsa;

Nasıl kurabileceğini gösteren video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel Windows sürümü: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal

Eyw kardeşim saolasin

Bende buna benzer bir sistem toplatmıştım Antalya da, gittiğim mağazada çalışan elemana demiştim bak bütün parçaları falan buradan alıyorum içine Windows kurar mısın diye, sağolsun hem kasayı birleştirdi hem işletim sistemini kurdu. Siz bir ürün aldığınızda satış elemanı o ürünü kendine veya bir arkadaşının üzerine yazıyor sattım diye ve ona göre ay sonu prim alabiliyorlar, bence sizde gittiğiniz de söyleyin bütün sistemin parçalarını herşeyini buradan alıyorum bana işletim sistemi kurar mısınız diye. Son olarak Samsun’da yaşayan başka bir arkadaşım da sistemini Vatan’dan aldı herşeyi oradan almasına rağmen ona işletim sistemi kurmamışlardı parayla satmaya çalışmışlardı sanırım bu çalışanın insiyatifine bağlı olarakta değişebiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı