Vatan i3 14100F ve RX 6700 XT sistem alınır mı?

adamınbiri3

Femtopat
Daha fazla  
Vatan da 18 bin TL'ye bir sistem buldum.
Öncelikle 2K oyun oynamayı düşünüyorum. Genelde hikayeli bazen de işlemci tabanlı oyunlar oynamayı düşünüyorum.
RX 6700 XT'nin 2K için olduğunu duydum çoğu kişiden doğru mudur ve bu sistem beni sorunsuz bir şekilde kaç yıl götürür?
İşlemciye gelecek olursak pek içime sinmeyen bir işlemci fakat sizlere danışmak istedim.
Vatan da gördüğüm kadarıyla AMD işlemcili hazır sistemler ya çok pahalı oluyor ya da R5 5500 gibi işlemcilerden olup üstüne R5 5600 için 2500 fiyat farkı istiyor. Sice buna değer mi?
Sistemin linki bu.
Ve son olarak İzmir'de herhangi bir vatan mağzasına gidip aynı gün içerisinde bu sistemi almaya karar verirsem alabilir miyim bilgili arkadaşlar cevap verirse en kısa zamanda minnettar kalırım.
Artı olarak bu sistem için maksimum 6-7 bin TL seviseyinde minimum 180 veya üstü Hz 2K monitor önerirseniz çok teşekkür ederim şimdiden.

Saygılar.

kardeş ben rx 6900xt nitro kullanıyorum AAA oyunlarda ultrada ort 120 fps veriyor eğer biraz bilgin varsa ekran kartını 2.elden alıp sistemi kendin toplamandır ayrıca sistemin tek ssd yuvası var hafızayı 1 tb yapmanı öneririm ve 14100f 4 çekirdekli bir işlemci

Technopat Haberler

Geri
Yukarı