Neden Vatan olmasında ısrar ediyorsun ki? GameGaraj'da gayet güvenilir bir site. Ayrıca RGB renkleri bu kasada da mevcut ve kumandasıyla beraber geliyor.
Kimse teknolojik ürünler hakkinda kesin bir şey söyleyemez fakat 3-4 yıl çok rahat götürür gerektiği zamanda anakartı değişmeden işlemcini güncellersin veya ekran kartı upgrade yapabilirsin. Ryzen 5 3600 2060 Super veya 2070 çok rahat besleyebilir.
Kimse teknolojik ürünler hakkinda kesin bir şey söyleyemez fakat 3-4 yıl çok rahat götürür gerektiği zamanda anakartı değişmeden işlemcini güncellersin veya ekran kartı upgrade yapabilirsin. Ryzen 5 3600 2060 Super veya 2070 çok rahat besleyebilir.
Benim sistemimde " AMD Ryzen 5 2600 3.4 GHz 19MB AM4 " var. Ne düşünüyorsun bu işlemci hakkında? Ekran kartı olarak " Palit GeForce GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6" tercih ettim. İş görür mü yani kısaca?
Benim sistemimde " AMD Ryzen 5 2600 3.4 GHz 19MB AM4 " var. Ne düşünüyorsun bu işlemci hakkında? Ekran kartı olarak " Palit GeForce GTX1660 Super GP OC 6 GB 192Bit GDDR6" tercih ettim. İş görür mü yani kısaca?
Gayet uygun bir sistem olmuş güle güle kullan.Fakat hevesini kırmak istemem ama GameGaraj PSU'su yerine Corsair, High Power vs tercih edilebilirdi onun dışında gayet iyi mutlu günlerde kullanın.
Gayet uygun bir sistem olmuş güle güle kullan.Fakat hevesini kırmak istemem ama GameGaraj PSU'su yerine Corsair, High Power vs tercih edilebilirdi onun dışında gayet iyi mutlu günlerde kullanın.