Vatan i7 12700F ve RTX 4070 sistem alınır mı?

efekmg

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
Inno3d RTX5060Tİ 16GB
TwinMOS 32GB 5600Mhz
Crucial 1TB 7100-6000
Thermalright Peerless Assassin
XPG Lander 500
650w 80+
Merhaba dostlar, karne zamanı yaklaşıyor kendime güzel bir sistem almak istiyorum. Bölümünden dolayı yazılımla uğraşıyorum şu sistemde karar kıldım.

INTEL 12700F - RTX 4070 - B760M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Zotac marka kartların sıcaklık değerlerini pek bilmiyorum anakart, RAM, SSD ve işlemci çok hoşuma gitti bu fiyata daha ucuzunu ve aynı performansı verebilecek sistemler biliyorsanız fikrinizi benim için çok önemli. (AMD / NVIDIA fark etmez)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum selam, 43-45bin civarına gaminggen,itopya,gamegaraj,incehesap sitelerinde 5070 hazır sistemler var bence onları düşün

Merhaba dostlar, karne zamanı yaklaşıyor kendime güzel bir sistem almak istiyorum. Bölümünden dolayı yazılımla uğraşıyorum şu sistemde karar kıldım.

INTEL 12700F - RTX 4070 - B760M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Zotac marka kartların sıcaklık değerlerini pek bilmiyorum anakart, RAM, SSD ve işlemci çok hoşuma gitti bu fiyata daha ucuzunu ve aynı performansı verebilecek sistemler biliyorsanız fikrinizi benim için çok önemli. (AMD / NVIDIA fark etmez)
Ayrıca DDR4 sisteme 40bin asla verilmez.

Çok pahalı.

öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim
Dostum selam, 43-45bin civarına gaminggen,itopya,gamegaraj,incehesap sitelerinde 5070 hazır sistemler var bence onları düşün

Ayrıca DDR4 sisteme 40bin asla verilmez.
bu sistemi en fazla 40k verebileceğim için seçtim maalesef daha üstüne çıkamam.
32gb ram ve 1tb ssd olmasını göz önünde bulundurarak seçtim, daha iyi bir sistem biliyorsanız paylaşmaktan çekinmeyin

Ben olsam tercih etmezdim. DDR4 ram mevcut sistem de artık DDR5 geçme vakti geldi. Elinizde ki net bütçe nedir?
40 bin TL, 1500-2000 TL'yide kule tipi soğutucu almak için ayırdım.

Vatan kazıklıyor başka sitelerden alın.

öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim

bu sistemi en fazla 40k verebileceğim için seçtim maalesef daha üstüne çıkamam.
32gb ram ve 1tb ssd olmasını göz önünde bulundurarak seçtim, daha iyi bir sistem biliyorsanız paylaşmaktan çekinmeyin

40 bin TL, 1500-2000 TL'yide kule tipi soğutucu almak için ayırdım.
O zaman beklemeni öneririm dostum çünkü 4-5 bin lira ile inanılmaz farklı sistem alıyorsun. Sadece oyun oynayacaksan 12700f saçma zaten ryzen 5 7500f'li 5070'li sistemler 45bine bulunuyor içinde soğutucusu da var. Ben olsam almazdım o sistemi

O zaman beklemeni öneririm dostum çünkü 4-5 bin lira ile inanılmaz farklı sistem alıyorsun. Sadece oyun oynayacaksan 12700F saçma zaten Ryzen 5 7500F'li 5070'li sistemler 45bine bulunuyor içinde soğutucusu da var. Ben olsam almazdım o sistemi

Hocam sana zahmet sistemin linkini atabilir misin? Neredeyse bütün sitelerde filtreleyip baktım ama o fiyata bulamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı