Vatan iade sistemi

EdoMeister

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 29.12.2019 tarihinde Vatan Computer adlı mağazadan sistem topladım.
Sistem imzamdaki sistem, ancak ben bu sistemden memnun değilim.
Ve internette gezinirken daha uygun fiyatlı ve daha güzel bir sisteme rastladım.
Sizce Vatan Computer tekrardan iade alır mı sistemi?

Son düzenleme:
İade sebebim oyun oynarken vesaire çok mavi ekran veriyor,sistem takılıyor kendini resetliyor.
Bunun gibi özellikle çok oyunculu oyun oynarken,beni çıldırtan hatatar veriyor.
Bu sorunları gerçekten yaşıyorsanız bir ihtimal iade olabilir. İade sebebi olarak bunu söyleyebilirsiniz. Bu şekilde kullanıcı hatası diyip kabul etmeme dışında değişim ya da iade tutarını hediye çeki olarak verme gibi yöntemlere de gidebilirler haberin olsun.

Sadece internet alışverişlerinde 15 gün iadesi var geri kalan mağazadan alınmış ürünler servise gönderilir bir sıkıntısı varsa bileşen değişimi ellerinde varsa yoksa ona denk alışveriş kuponu vatanda kullanabileceğin.

Sadece internet alışverişlerinde 15 gün iadesi var geri kalan mağazadan alınmış ürünler servise gönderilir bir sıkıntısı varsa bileşen değişimi ellerinde varsa yoksa ona denk alışveriş kuponu vatanda kullanabileceğin.
1 ay olmuş, sıkıntı varsa servise gönderilir.
Bu sorunları gerçekten yaşıyorsanız bir ihtimal iade olabilir. İade sebebi olarak bunu söyleyebilirsiniz. Bu şekilde kullanıcı hatası diyip kabul etmeme dışında değişim ya da iade tutarını hediye çeki olarak verme gibi yöntemlere de gidebilirler haberin olsun.
Arkadaşlar son bir sorum olacak.
Elimdeki asus dual rx580 ekran kartı fazla ısınıyor ve ses yapıyor.
Bundan dolayı daha iyi bir modele geçmek veya kontrol etmek için gittiğimde,bir sorun tespit edilirse,değişim yapılırmı ?

Arkadaşlar son bir sorum olacak.
Elimdeki asus dual rx580 ekran kartı fazla ısınıyor ve ses yapıyor.
Bundan dolayı daha iyi bir modele geçmek veya kontrol etmek için gittiğimde,bir sorun tespit edilirse,değişim yapılırmı ?
Kart servise gönderilir, servis raporuna göre işlem yapılır. Servis değişimine karar verebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı