Vatan iade süreci ne durumda?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. RX580 ekran kartında Coil Whine sıkıntısı çıktı. Ekran kartımı servise verdim. Servis takip formunu takip ettiğim zaman servis dönüşü testte diye bir ibare çıkıyor, ürün değişiyor mu? Yoksa değişmeden geri mi göndermişler ne yapmalıyım?

Ekran kartının markası nedir. Asus ise baştan sağma iş çıkmaz karşına merak etme.

Testte olduğunu belirten bir ibare varsa eğer inceleme yapılıyordur demek.

Sonuç aldığı zaman değişim veya iade raporu ile alakalı bir bilgi göreceksiniz.
Sorun bulunmadığı taktirde cihazın sorunsuz olduğuna dair bir bilgi ve geri gönderimi ile alakalı bir bilgi göreceksiniz.

Ekran kartının markası nedir? ASUS ise baştan sağma iş çıkmaz karşına merak etme.

Testte olduğunu belirten bir ibare varsa eğer inceleme yapılıyordur demek.

Sonuç aldığı zaman değişim veya iade raporu ile alakalı bir bilgi göreceksiniz.
Sorun bulunmadığı taktirde cihazın sorunsuz olduğuna dair bir bilgi ve geri gönderimi ile alakalı bir bilgi göreceksiniz.

Öncelikle kusura bakmayın firmayı yazmayı unutmuşum. MSI ekran kartım.

Büyük ihtimalle yeni ekran kartının aynı sorunu olup olmadığına bakıyorlardır. Bildiğim kadarı ile bobin ıslığı tamir edilecek bir şey değil yenisini göndereceklerdir.
Servislerden rapor teslimi yapılıyor sadece değişim veya iade durumunda. Servis yeni bir cihaz vermez. Verilen rapor ile birlikte tüketici satıcıya gider ve cihazın yenisini veya para iadesini alır.
Öncelikle kusura bakmayın firmayı yazmayı unutmuşum. MSI ekran kartım.

MSI desteği biraz sıkıntılıdır. 1080 Ti ekran kartımda baya bir sıkıntı yaptılar. Sorun varken sorun yok demeleri kesin diyecek kadar nettir.
Ayrıca geri gönderimde veya elden teslim durumunda çok ciddi sıkıntıları var.
Ben İstanbul Anadolu bölgesinde yaşayan biriyim. Servis Avrupa yakasında. Kendi aracımla gidip geldim sürekli olarak. Elden teslim etmeye çalıştılar sorunsuz diye. Paket içeriğine baktığımda kutu içerikleri eksikti mesela. Ben nasıl teslim ettiysem o şekilde vermek zorundasınız diyerek 2 saat merkezde bekledim.

Bununla alakalıda MSI yurtdışı merkezine bilgilendirme dahi geçtim.
Kendi ispatlarımı servis merkezi üzerinden ve İnternet üzerinden gönderimini yapmıştım bir sonrası adımda.
Sonrasında değişim veya iade kararı çıkmıştı.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle yeni ekran kartının aynı sorunu olup olmadığına bakıyorlardır. Bildiğim kadarı ile bobin ıslığı tamir edilecek bir şey değil yenisini göndereceklerdir.

Servislerden rapor teslimi yapılıyor sadece değişim veya iade durumunda. Servis yeni bir cihaz vermez. Verilen rapor ile birlikte tüketici satıcıya gider ve cihazın yenisini veya para iadesini alır.

MSI desteği biraz sıkıntılıdır. 1080 Ti ekran kartımda bayağı bir sıkıntı yaptılar. Sorun varken sorun yok demeleri kesin diyecek kadar nettir.
Ayrıca geri gönderimde veya elden teslim durumunda çok ciddi sıkıntıları var.
Ben İstanbul Anadolu bölgesinde yaşayan biriyim. Servis Avrupa yakasında. Kendi aracımla gidip geldim sürekli olarak. Elden teslim etmeye çalıştılar sorunsuz diye. Paket içeriğine baktığımda kutu içerikleri eksikti mesela. Ben nasıl teslim ettiysem o şekilde vermek zorundasınız diyerek 2 saat merkezde bekledim.

Bununla alakalıda MSI yurt dışı merkezine bilgilendirme dahi geçtim.
Kendi ispatlarımı servis merkezi üzerinden ve internet üzerinden gönderimini yapmıştım bir sonrası adımda.
Sonrasında değişim veya iade kararı çıkmıştı.

MSI yurt dışıyla iletişime geçmem büyük ihtimalle çok büyük bir sıkıntı değil ama MSI tercih etmem sorunumu çözmedikten sonra neden tercih edeyim ki bakalım zaman gösterecek ne olacağını.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı