Vatan indiriminde bir PC toplanır mı?

Makaleler
1
Yer
Yoklukta.
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :D:D:D
Elimdeki PC'yi kardeşime hediye ettim ve ben boş kaldım buldum Vatan'dan bir sistem 2250TL'ye. Sizinde onayınızı aldıktan sonra sipariş vereceğim inşallah. Almayı düşündüğüm sistem;
•Ryzen 3 3200G.
•Corsair Spec Delta-05 550W (ilerde hiç kasa değistirmekle uğraşmak istemiyorum)
•Crucial 2x8 2400MHz RAM (16 GB olsun beni uzun süre götürsün ve RAM'leri 3000MHz'e overclocklayacağım)
•240GB WD Green.
•ASUS A320 Prime Pro-E (overclock ile uğraşmayacağım.)
Ve bu sistem kurulu geliyor mu? Kurulu gelmesi pek önemli değil kurmayı biliyorum zaten de uğraşmayayım 2 saat.

Elimdeki PC'yi kardeşime hediye ettim ve ben boş kaldım buldum Vatan'dan bir sistem 2250TL'ye. Sizinde onayınızı aldıktan sonra sipariş vereceğim inşallah. Almayı düşündüğüm sistem;
•Ryzen 3 3200G.
•Corsair Spec Delta-05 550W (ilerde hiç kasa değistirmekle uğraşmak istemiyorum)
•Crucial 2x8 2400MHz RAM (16 GB olsun beni uzun süre götürsün ve RAM'leri 3000MHz'e overclocklayacağım)
•240GB WD Green.
•ASUS A320 Prime Pro-E (overclock ile uğraşmayacağım.)
Ve bu sistem kurulu geliyor mu? Kurulu gelmesi pek önemli değil kurmayı biliyorum zaten de uğraşmayayım 2 saat.
Şu sistem bence daha iyi olur.

Sistemdeki Güç Kaynağı değiştirilirse iyi olabilir.

Ekran kartı olarak onboard ekran kartını mı kullanacaksınız?
Evet
Teknobiyotiğe ailem almam diyor. Vatandan alacaksın diyor. Kendi evimde olsam sıkıntı yokta Tatil olduğu için baba evindeyim :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı