Vatan indirimleri

TeknolojikOyuncu

Hectopat
Şimdi girip siteye baktım. Açıkcası şaşırtıcı. İşlemcilere, ekran kartlarına ve SSD'lere baktım resmen hepsi yaz başındaki fiyatlarına dönmüşler. Demek ki rekabet olunca nasılda fiyatlar düşüyor.

Bir kaç firma daha önceden indirim etkinlikleri yapmasına rağmen, Vatan KDV indirimlerini geciktirince suçluluk veya unutulacağından korkmuş olmalı ki fiyatları birazcık çekip ardından KDV indirimini başlattı. Bakalım neler var...

@PanzerTR Bey, 3600X'i sınırlarına kadar zorlayıp 60 derecede stabil tutacak 240MM soğutucu mevcut mudur? (Sürekli işlemci bazında değerlendiriyorlar, voltajı 1.5V yapıp MHz'yi sona verin bakayım F/P ürünü kalıyor mu ortada...)
Hocam şuan çok sevindim. Ama bir yandan üzüldüm. 1660 GAMING X ve 1660 Super GAMING X bakıyorum. 1660 2299 TL iken, 1660 Super 2820 TL. Onu geçtim ben yılbaşında alacağım daha çok var. Bu fiyatlarda kalması imkansız.
En hesaplısı Rx 5700 XT TUF EVO (Yenilenmiş, bir çok modelden daha stabil soğutuyor.) veya Sapphire'nin Rx 5700XT Nitro+ (Bu arkadaşı alın, daha da bir şey almayın. AMD yönünde Sapphire sürekli başı çeker...)

@PanzerTR Bey, 3600X'i sınırlarına kadar zorlayıp 60 derecede stabil tutacak 240MM soğutucu mevcut mudur?
Bir öneri istiyorsanız bunun için ayrı bir konu açmanız daha doğru olur.

Parantez içindeki yazılarda ne demek istediğinizi anlamadım.

O kadar güçlü bir şey var mı bilmem lakin PF240 sıvı soğutmaya bakabilirsiniz. Genelde o önerilir.

Bir öneri istiyorsanız bunun için ayrı bir konu açmanız daha doğru olur.

Parantez içindeki yazılarda ne demek istediğinizi anlamadım.

O kadar güçlü bir şey var mı bilmem lakin PF240 sıvı soğutmaya bakabilirsiniz. Genelde o önerilir.

Tavsiye alıyorum, aklımda da model var ama soğutma alacak arkadaşlar içinde buradan devam etmek istedim. PF240, Liquid Freezer 2 240'a oranla geride kalabilir.

Parantez içinde, "İşlemcinin voltajının 1.5 yapıp çıkabileceği max. MHz'e çıkarttıktan sonra sıcaklıkları stabil tutacak bir soğutucu var mıdır?" demek istedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı