Vatan kampanyasından 2 sistem alabilir miyim?

Vatan'dan asla ürün almayın hem geç gönderiyor hem de teşhir ürünü gönderiyor diye şikayet ediyorlar.Şikayet.com ve Twitter'dan bir bakın anlarısnız.
Tüm şikayetlere baktım her firmada var bunlar vatan büyük firma olunca şikayetide fazla oluyor normal olarak müşteri hizmetleriylede görüştüm bi sorunla karşılaşırsanız kargoyu teslim almadan tutanak tutturup iade edin direk ücretinizi talep edin sistem üzerinden dediler.

Tüm şikayetlere baktım her firmada var bunlar Vatan büyük firma olunca şikayetide fazla oluyor normal olarak müşteri hizmetleriylede görüştüm bir sorunla karşılaşırsanız kargoyu teslim almadan tutanak tutturup iade edin direkt ücretinizi talep edin sistem üzerinden dediler.

Evet ücreti talep edipte onlarca gündür alamayanlar da var.

Çok üzülceksin...
Neden adamın moralini bozuyorsun ki durduk yere adam almış zaten ki gayet de güvenilir ve sağlam bir site. Şikayet var'a girdim adam diyor ki işlemci kutusunu boş yollamışlar işlemcim nerede acaba. E işlemci kasanın içinde bi kafanı çalıştır da bak kasaya. Allah aşkına böyle insanlar yüzünden bu denli büyük bir markayı karalamayın.

Neden adamın moralini bozuyorsun ki durduk yere adam almış zaten ki gayet de güvenilir ve sağlam bir site. Şikayet var'a girdim adam diyor ki işlemci kutusunu boş yollamışlar işlemcim nerede acaba. E işlemci kasanın içinde bi kafanı çalıştır da bak kasaya. Allah aşkına böyle insanlar yüzünden bu denli büyük bir markayı karalamayın.
Gide gide en absürt örneği seçmişsin. Neyse sizinle inatlaşmıyacağım başınıza gelince anlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı