Vatan Kargoyu Yaklaşık Ne Zaman Getirir?

koala4

Decapat
Daha fazla  
Geçen pazar Vatan'dan montajsız hazır sistem aldım ve 4 gündür "Kargoya Teslimatı Bekliyor" yazıyor. Daha önce Vatan'dan alışveriş yapan arkadaşlar söyleyebilir mi yaklaşık ne zaman gelir?

Kolaygelsin ile yollarlarsa kargo çok kısa sürede gelir. Kargoya verildikten sonra Max 2 gün.
Kargoya ne zaman teslim olur ki? Hala "Kargoya Teslimatı Bekliyor" diyor.

Bir tanıdığım montajlı almıştı ve 2 haftada gelmişti.
Ben de öyle olucağını düşündüğüm için montajsız alıp gelince Vatan'a montaja götürecektim. Neredeyse 1 hafta oldu haftaya gelir herhalde.

Bana 1 haftada gelmişti. İzmir'den Zonguldak'a geldi
Peki Kargoya Teslimatı Bekliyor diye uzun süre durmuş muydu? 4 gündür falan hala aynı aşamada.

Kargoya ne zaman teslim olur ki? Hala "Kargoya Teslimatı Bekliyor" diyor.

Ben de öyle olacağını düşündüğüm için montajsız alıp gelince Vatan'a montaja götürecektim. Neredeyse 1 hafta oldu haftaya gelir herhalde.

Peki Kargoya Teslimatı Bekliyor diye uzun süre durmuş muydu? 4 gündür falan hala aynı aşamada.

Bazen şubeleri internetten alınan bilgisayarları montaj yapmıyor o konuda dikkat edin.

Bazen şubeleri internetten alınan bilgisayarları montaj yapmıyor o konuda dikkat edin.

Önce aldığımız bir sistem vardı onun iptali için gidip şimdi aldığım sistemi sorduğum da oradaki görevli sistemi montajsız alın, buraya faturayla gelin montajını burada yaparız demişti. Sıkıntı çıkartırlarsa da bir şekilde halledilir diye düşünüyorum. Önemli olan ne zaman kargoya verilecek bu sistem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı