Vatan mı Gaming gen mi?

Alakası yok. Bozulan ürün zaten ne marka ise oranın servisine gönderiliyor. Vatandan almış olsan da garanti için markaların servislerine gönderiliyor.

Onun vade farkı zaten fiyatlara yansımış durumda. En pahalı olan satıcılardan birisidir kendileri.

Ben şahsi görüşümü dile getirdim, Avrupa yakasındayım ben olsam gamin gen TR'den almam vatana kasa götür parçalasın servise göndersin değişim tamir olsun geri gelsin toplasın test etsin versin uzun yıllar deneyimleme sonucu bu yorumuı yapıyorum.

Ben şahsi görüşümü dile getirdim, Avrupa yakasındayım ben olsam gamin gen TR'den almam vatana kasa götür parçalasın servise göndersin değişim tamir olsun geri gelsin toplasın test etsin versin uzun yıllar deneyimleme sonucu bu yorumuı yapıyorum.

Bozulan parçayı zaten kendinde gönderebiliyorsun garantiye. Diyelim tespit edemedin. Biraz uğraştırıcıda olsa aldığın yere komple kasayı kargo bedeli ödemeden gönderiyorsun onlar hallediyor. Bu zamanda önemli olan ucuz olması. İçindeki bileşenler zaten hepsinin aynı. Vatan da çalışıyorsan orasını bilemem. Ama vatan şu an fiyat konusunda en pahalı olan firmalardan birisi.

Katılmıyorum. Akakçe'de en ucuz satıcı olarak çok gördüm vatanı.

Sadece Akakçe'ye bakarsanız yanılırsınız. Akakçe internetteki bütün satıcıları göstermiyor.

Bozulan parçayı zaten kendinde gönderebiliyorsun garantiye. Diyelim tespit edemedin. Biraz uğraştırıcıda olsa aldığın yere komple kasayı kargo bedeli ödemeden gönderiyorsun onlar hallediyor. Bu zamanda önemli olan ucuz olması. İçindeki bileşenler zaten hepsinin aynı. Vatan da çalışıyorsan orasını bilemem. Ama vatan şu an fiyat konusunda en pahalı olan firmalardan birisi.

Vatan da çalışmıyorum hocam fan boy lukta yapmıyorum gerek gop ist gerek forum ist şubelerinden 2010'lu yıllardan bu yana eş dost akrabaya sistem toplarız 40'ta 1 bılemedın 2 sorun yasadık servıs konusunda Vatan Bilgisayar'dan, ben neden kendım degısım sökeyımkı parcaları servıs garantı destek varken? Anlamsız belki siz gamin gen TR de calısıyorsunuzdur? Evet bir nebze pahalı olabiliyor vatan ama Gaming gen TR'den hazır sistemde ki gibi Dragon anakart takıp sepetı vermıyorlar musterılere yanlış mı?

Vatan da çalışmıyorum hocam fan boy lukta yapmıyorum gerek gop ist gerek forum ist şubelerinden 2010'lu yıllardan bu yana eş dost akrabaya sistem toplarız 40'ta 1 bılemedın 2 sorun yasadık servıs konusunda Vatan Bilgisayar'dan, ben neden kendım degısım sökeyımkı parcaları servıs garantı destek varken? Anlamsız belki siz gamin gen TR de calısıyorsunuzdur? Evet bir nebze pahalı olabiliyor vatan ama Gaming.Gen.TR'den hazır sistemde ki gibi Dragon anakart takıp sepetı vermıyorlar musterılere yanlış mı?

Ben gaminggentrden alın demedim fark ettiyseniz. En ucuz neresi ise oradan alsın. Bu şartlarda eğer bütün bileşenler aynı ise ucuz olanı tercih etmeli. (bu arada satıcı güvenilirliği olan yerler) sonuçta gaminggentr de bilindik güvenilir firma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı