Vatan monitör Testi

SosuyoBoyuSama

Femtopat
Yakın zamanda monitör alacağım ama ölü pixel vb. sorunlar olabileceğinden dolayı internetten almayacağım, Vatan Bilgisayar'ı tercih edeceğim. Sorum şu;
1-) Vatan'dan satın alırken açıp bakıyorlar mı?
2-) Ölü pixel ve ışık sızması testi yaptırabiliyorum mu?
3-) Bu gibi sorunları Vatan Bilgisayar'dan yaşarr mıyım?
4-) Eğer Vatan test yapmıyor ise ve ölü pixele yakalanırsam garantiye mi gider yoksa yeni ürün mü alırım?
5-) İzmir'de yaşıyorum ama Vatan stokları en yakın Manisa gözüküyor. İzmir'e tahmini ne zaman gelir? Orada gözüken yerlerde kesin var mıdır?
Teşekkür ediyorum, aslında Hepsiburada yorumlarından ötürü korkuyorum ve 1 tane bile olsa ben takıntılı biriyim bu nedenle onla yapamam...
Not: Bunu alacağım;

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) Vatan'dan satın alırken açıp bakıyorlar mı?-Evet
2-) Ölü pixel ve ışık sızması testi yaptırabiliyorum mu?-Evet
3-) Bu gibi sorunları Vatan Bilgisayar'dan yaşarr mıyım?-Evet
4-) Eğer Vatan test yapmıyor ise ve ölü pixele yakalanırsam garantiye mi gider yoksa yeni ürün mü alırım?-Test yapıyor, bozuk ürünü zaten satın almazsın daha doğrusu önce satın alıyorsun sonra test yapıyorlar ama anında değiştiriyorlar ya da stok yoksa iade formu dolduruyorsun stok bekliyorsun.
5-) İzmir'de yaşıyorum ama Vatan stokları en yakın Manisa gözüküyor. İzmir'e tahmini ne zaman gelir? - 5 İş günü içerisinde.

Çok teşekkür ederim, soru işaretim kalmadı. İyi sosyaller diliyorum, tekrar teşekkürler.

Acaba aldınız mı monitör bir sıkıntı çıktı mı bende yakın zamanda vatandan bir monitör alacağımda ondan soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…