Yakın zamanda monitör alacağım ama ölü pixel vb. sorunlar olabileceğinden dolayı internetten almayacağım, Vatan Bilgisayar'ı tercih edeceğim. Sorum şu;
1-) Vatan'dan satın alırken açıp bakıyorlar mı?
2-) Ölü pixel ve ışık sızması testi yaptırabiliyorum mu?
3-) Bu gibi sorunları Vatan Bilgisayar'dan yaşarr mıyım?
4-) Eğer Vatan test yapmıyor ise ve ölü pixele yakalanırsam garantiye mi gider yoksa yeni ürün mü alırım?
5-) İzmir'de yaşıyorum ama Vatan stokları en yakın Manisa gözüküyor. İzmir'e tahmini ne zaman gelir? Orada gözüken yerlerde kesin var mıdır?
Teşekkür ediyorum, aslında Hepsiburada yorumlarından ötürü korkuyorum ve 1 tane bile olsa ben takıntılı biriyim bu nedenle onla yapamam...
Not: Bunu alacağım;
1-) Vatan'dan satın alırken açıp bakıyorlar mı?-Evet
2-) Ölü pixel ve ışık sızması testi yaptırabiliyorum mu?-Evet
3-) Bu gibi sorunları Vatan Bilgisayar'dan yaşarr mıyım?-Evet
4-) Eğer Vatan test yapmıyor ise ve ölü pixele yakalanırsam garantiye mi gider yoksa yeni ürün mü alırım?-Test yapıyor, bozuk ürünü zaten satın almazsın daha doğrusu önce satın alıyorsun sonra test yapıyorlar ama anında değiştiriyorlar ya da stok yoksa iade formu dolduruyorsun stok bekliyorsun.
5-) İzmir'de yaşıyorum ama Vatan stokları en yakın Manisa gözüküyor. İzmir'e tahmini ne zaman gelir? - 5 İş günü içerisinde.
1-) Vatan'dan satın alırken açıp bakıyorlar mı?-Evet
2-) Ölü pixel ve ışık sızması testi yaptırabiliyorum mu?-Evet
3-) Bu gibi sorunları Vatan Bilgisayar'dan yaşarr mıyım?-Evet
4-) Eğer Vatan test yapmıyor ise ve ölü pixele yakalanırsam garantiye mi gider yoksa yeni ürün mü alırım?-Test yapıyor, bozuk ürünü zaten satın almazsın daha doğrusu önce satın alıyorsun sonra test yapıyorlar ama anında değiştiriyorlar ya da stok yoksa iade formu dolduruyorsun stok bekliyorsun.
5-) İzmir'de yaşıyorum ama Vatan stokları en yakın Manisa gözüküyor. İzmir'e tahmini ne zaman gelir? - 5 İş günü içerisinde.