SosuyoBoyuSama
Femtopat
Yakın zamanda monitör alacağım ama ölü pixel vb. sorunlar olabileceğinden dolayı internetten almayacağım, Vatan Bilgisayar'ı tercih edeceğim. Sorum şu;
1-) Vatan'dan satın alırken açıp bakıyorlar mı?
2-) Ölü pixel ve ışık sızması testi yaptırabiliyorum mu?
3-) Bu gibi sorunları Vatan Bilgisayar'dan yaşarr mıyım?
4-) Eğer Vatan test yapmıyor ise ve ölü pixele yakalanırsam garantiye mi gider yoksa yeni ürün mü alırım?
5-) İzmir'de yaşıyorum ama Vatan stokları en yakın Manisa gözüküyor. İzmir'e tahmini ne zaman gelir? Orada gözüken yerlerde kesin var mıdır?
Teşekkür ediyorum, aslında Hepsiburada yorumlarından ötürü korkuyorum ve 1 tane bile olsa ben takıntılı biriyim
bu nedenle onla yapamam...
Not: Bunu alacağım;
www.vatanbilgisayar.com
1-) Vatan'dan satın alırken açıp bakıyorlar mı?
2-) Ölü pixel ve ışık sızması testi yaptırabiliyorum mu?
3-) Bu gibi sorunları Vatan Bilgisayar'dan yaşarr mıyım?
4-) Eğer Vatan test yapmıyor ise ve ölü pixele yakalanırsam garantiye mi gider yoksa yeni ürün mü alırım?
5-) İzmir'de yaşıyorum ama Vatan stokları en yakın Manisa gözüküyor. İzmir'e tahmini ne zaman gelir? Orada gözüken yerlerde kesin var mıdır?
Teşekkür ediyorum, aslında Hepsiburada yorumlarından ötürü korkuyorum ve 1 tane bile olsa ben takıntılı biriyim
Not: Bunu alacağım;
ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör: