Vatan OEM hazır sistem alınır mı?

Ben Instagram'dan yazdım ama ya siz orijinal Key almıp getirmelisiniz yazdılar ya da buradan orijinal alıp kurdurabilirsiniz dediler kesin kurarlar mı?

Bizde de aynı şekilde olmuştu. Windows kurmuyorlar maalesef. Kendileri satıyorlar ama çok pahalı.

Biz yalan söylüyoruz değil mi vatan kazık diye.

Peki internetten 30 tlye oem key alsam onlar kurar mı

Birader sakin, kimse sana öyle bir şey diyorsun diye ithamda bulunmadı. Sen fiyatlar üzerinden yorum yapıyorsun ben bizzat gidip para verdiğim sistem üzerinden konuşuyorum. Buradaki bazıları gibi firmalarla, sitelerle ilgili bir bağımda yok. Neden bahsettiğimi çok iyi anlamıştır buradaki bazı arkadaşlar. 17.000 TL yakın sistem topladım, x, y, z.. firmalarında topladığımda ya fiyatı geçti ya kafa kafaya geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aranızdaki muhabbet iyi olursa kurabilirler. Kuramayız deyip geçiştirdiklerine şahit olmuştum.
Deneme sürümü yapıyorlar işletim sistemi için. 30 gün sonra süresi doluyor. OEM key kurma konusuna gelince taş taşımayacaklar sonuçta, normal bir insan evladına denk gelirsen kurar neden kurmasın rica edersen.
Hocam sen burda çok dayanamazsın üslubuna dikkat et.
Dayanmak gibi bir derdim yok, kimsenin çekincesi ya da kontrolünde de yazmıyorum. Şahsına yönelik bir ithamım olmadı kalkıp yazdığın cümleyi bir oku sonra bana üslup dersi ver. Kaldı ki mesajımın sonunda "OEM alma" demişim, anlayacağın Vatan ile bir bağım yok HOCAM.

Bende senin gibi düşünüyorum. Ama dediğim gibi, denk geldim kendi gözlerimle gördüm. Kendim topladığım sistemde ise deneme sürümü bile kurmadılar. Satın alırsanız kurabiliriz dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…