Ben Instagram'dan yazdım ama ya siz orijinal Key almıp getirmelisiniz yazdılar ya da buradan orijinal alıp kurdurabilirsiniz dediler kesin kurarlar mı?
Bizde de aynı şekilde olmuştu. Windows kurmuyorlar maalesef. Kendileri satıyorlar ama çok pahalı.
Ben Instagram'dan yazdım ama ya siz orijinal Key almıp getirmelisiniz yazdılar ya da buradan orijinal alıp kurdurabilirsiniz dediler kesin kurarlar mı?
Kendin gidip tek tek sistem parçalarını seçip kurarsan alınabilir, ben aldım gayette memnunum. Bakma sen burada yok pahalı orası denildiğine. Bir çok site üzerinden karşılaştırma yaptığımda ya kafa kafaya sistem hatta bir kaçından daha ucuza bile gelmiş diyebilirim.
Ben de siteler üzerinden alışveriş yapıp kendim montaj yaparım ya da yaptırırım diyte düşünüyordum ama bu süreçte kargo sürelerinin uzunluğu(30 günü geçen yapılmayan teslimatlar) arızalı, eksik doanım gönderen firmalar, müşteri hizmetlerine ulaşılamama durumları yüzünden vazgeçtim. Ben elimi sürmedim sisteme, gittim söyledim, bütün testlerini, güncellemelerini yaptılar, tak çalıştır şekilde teslim aldım 3 saat içerisinde. Mağazadan mağazaya göre ilgi, alaka, özen, vs. Değişkenlik gösterir mi illa ki ama dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım. Hazır sistem için yani OEM için yorumumu sorarsan asla bulaşma ve alma![]()
RAM tek kanal, SSD sıkıntı, ekran kartı sıkıntı hayret kasa başarılı.AMD R5 3600-MSI RX 5700 MECH GP OC-B450M-A PRO MAX-OCZ 480GB- KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 3600-MSI RX 5700 MECH GP OC-B450M-A PRO MAX-OCZ 480GB- KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Pardon görmemişim.@Samotne Ciasteczka neresi sıkıntılı acaba GP serisi revizyonlu.
Birader sakin, kimse sana öyle bir şey diyorsun diye ithamda bulunmadı. Sen fiyatlar üzerinden yorum yapıyorsun ben bizzat gidip para verdiğim sistem üzerinden konuşuyorum. Buradaki bazıları gibi firmalarla, sitelerle ilgili bir bağımda yok. Neden bahsettiğimi çok iyi anlamıştır buradaki bazı arkadaşlar. 17.000 TL yakın sistem topladım, x, y, z.. firmalarında topladığımda ya fiyatı geçti ya kafa kafaya geldi.MSI RADEON RX 5600 XT GAMING X 6GB GDDR6 192bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI RADEON RX 5600 XT GAMING X 6GB GDDR6 192bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Biz yalan söylüyoruz değil mi vatan kazık diye.![]()
MSI RX 5600 XT Gaming X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RX 5600 XT Gaming X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Peki İnternet'ten 30 TL'ye OEM Key alsam onlar kurar mı?
Deneme sürümü yapıyorlar işletim sistemi için. 30 gün sonra süresi doluyor. OEM key kurma konusuna gelince taş taşımayacaklar sonuçta, normal bir insan evladına denk gelirsen kurar neden kurmasın rica edersen.Aranızdaki muhabbet iyi olursa kurabilirler. Kuramayız deyip geçiştirdiklerine şahit olmuştum.
Dayanmak gibi bir derdim yok, kimsenin çekincesi ya da kontrolünde de yazmıyorum. Şahsına yönelik bir ithamım olmadı kalkıp yazdığın cümleyi bir oku sonra bana üslup dersi ver. Kaldı ki mesajımın sonunda "OEM alma" demişim, anlayacağın Vatan ile bir bağım yok HOCAM.Hocam sen burda çok dayanamazsın üslubuna dikkat et.
Deneme sürümü yapıyorlar işletim sistemi için. 30 gün sonra süresi doluyor. OEM Key kurma konusuna gelince taş taşımayacaklar sonuçta, normal bir insan evladına denk gelirsen kurar neden kurmasın rica edersen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.