Vatan PC Montajı Güvenilir mi?

Mağazadan alınacak başka bir yer söylermisiniz?Kimse vatana güvenmiyor galiba.

Selamün aleyküm vatan bilgisayar'da pc montajına güvenmeyen kişiler var ben de tereddütte kaldım vatan'dan bu sistem toplayacaktım fakat bu yüzden vazgeçtim sizden istediğim vatanın montajına guvenmeli miyim?
kullanılıp iade edilmiş donanım kullanabilirler, en iyisi ambalajında ürünleri al hiç bilmiyorsan mahalledeki bir bilgisayarcıya toplattır.

Mağazadan alınacak başka bir yer söylermisiniz?Kimse vatana güvenmiyor galiba.
İnventus, Eksen bu mağazalar hem güvenli hem ucuz.

Mahalledeki bir bilgisayarcı mı? Sakın ha! Bulaşmayın.
başkalarının fikrini tartışmayı bırakıp, arkadaşıın sorununa çözüm üretmeyi denesek daha verimli oluruz. Senin mahalledeki bilgisayarcıları bilmem ama bizim mahallede çok bilgili ve dürüst bilgisayarcılar var.

Benim bildiğim bakkalların hepsi format için gönderdiğin bilgisayardan parça çalan, elindeki ekran kartını "dört cigabayt her oyunu galdırır." diyerek bu konularda bilgisi olmayan müşteriyi kazıklayan kişiler. Sizin bilgisayarcı iyi olabilir ancak çoğu bilgisayarcı bilgisayarın 'b'sinden anlamayan insanlar.

Demek istediğimi anlamamışsın; Diyorumki bütün donanımlarını al bir bilgisayarcıda toplattır, eğer yinede parça çaldırırsa? Bu kadar cesur bilgisayarcı yoktur herhalde. son olarak bilgisayar kullanıyorsan hele oyun oynamayıda biliyorsan bir zahmet toplamayı ve formatı öğrenmek lazım bence.

Ben vatandan topladım ve orada montajlattım gittiğim şubesindede parçalar sizden toplamak bizden diye kocamanda bir afiş vardı.Üstüne birde güvenemeyip sorduğumda içerde çalışan personellerin profesyonel olduğunu söyledi ve elime gayet güzel geçti bilgisayar.

Belki işlemciyi çalabilir. Gerçi Windows'dan bakılabilir ama yıllarca fark edilmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…