Vatan PC Montajı Güvenilir mi?

Bu meselenin vatan-pc ile alakası yok toplayan görevliyle alakalı bir durum bu; Ancak bilgisayarını başkasına toplatan adamı kandırmak hayli kolaydır. Emin olun bilgisayar kurmak, oyun kurmaktan çok daha kolay.

Bilgisayar kasası montajlamak da bir zorluk yok ve öyle denildiği bir aşırı riskte yok. Tüm parçaların yerleri zaten belli sadece malzemelere nazik davran yeterli haldur huldur bir işlem yapacağını da sanmıyorum. Ürün alacakken de tek bir siteye bağlı kalma bol bol araştırma yap derim. Daha uygun fiyatlara bulabilirsin. Ürün alacağın siteyi Şikayet Var sitesinden araştır ne gibi şikayetler gelmiş öğrenmiş olursun.

Bunu bende biliyorum zaten orda toplamasalardı kendim evde toplayacaktım.
Bu meselenin vatan-pc ile alakası yok toplayan görevliyle alakalı bir durum bu; Ancak bilgisayarını başkasına toplatan adamı kandırmak hayli kolaydır. Emin olun bilgisayar kurmak, oyun kurmaktan çok daha kolay.

Selamün aleyküm vatan bilgisayar'da pc montajına güvenmeyen kişiler var ben de tereddütte kaldım vatan'dan bu sistem toplayacaktım fakat bu yüzden vazgeçtim sizden istediğim vatanın montajına guvenmeli miyim?
dostum ben 2 defa toplattım hiçbir sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…