Herkese merhaba. Herhangi bir şey değiştirmeme gerek var mı? Soğutma da koymuşlar ne kadar gider bilmiyorum ama işe yarar diye düşünüyorum. İşlemcinin hızı düşük gibi geldi gözüme o yüzden danışmak istedim. Sizce alınır mı?
Herkese merhaba. Herhangi bir şey değiştirmeme gerek var mı? Soğutma da koymuşlar ne kadar gider bilmiyorum ama işe yarar diye düşünüyorum. İşlemcinin hızı düşük gibi geldi gözüme o yüzden danışmak istedim. Sizce alınır mı?
Alınabilir, anakart pek iç açıcı değil ama olabilir 3-4K daha bütçe ekleyebilirseniz daha iyi bir anakartla düz 4060 yanına DDR5 bir seri almanızı tavsiye ederim en azından ileride upgrade edersiniz.
Kanka bende buna benzer sistem aldım 3 hafta önce ekran kartının 16 GB olmasına dikkat et ve işlemcide Ryzen 5 7500F ile değistirebilirsin bir de önümüzdeki yıllarda rahatlıkla çalışmasını istiyorsan 32 GB RAM tak