Vatan RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

eakn59

Hectopat
Herkese merhaba. Herhangi bir şey değiştirmeme gerek var mı? Soğutma da koymuşlar ne kadar gider bilmiyorum ama işe yarar diye düşünüyorum. İşlemcinin hızı düşük gibi geldi gözüme o yüzden danışmak istedim. Sizce alınır mı?

Herkese merhaba. Herhangi bir şey değiştirmeme gerek var mı? Soğutma da koymuşlar ne kadar gider bilmiyorum ama işe yarar diye düşünüyorum. İşlemcinin hızı düşük gibi geldi gözüme o yüzden danışmak istedim. Sizce alınır mı?

RAM'i 1 üst modele çıkartıp alabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın; Sakın ve sakın sisteme yeni işlemci veya RAM almayın.

Alınabilir, anakart pek iç açıcı değil ama olabilir 3-4K daha bütçe ekleyebilirseniz daha iyi bir anakartla düz 4060 yanına DDR5 bir seri almanızı tavsiye ederim en azından ileride upgrade edersiniz.

Üst modelden kastınız nedir hocam? İşteyim çok detaylı incelemedim. 2x16 yapmayı düşünüyordum.

Anakarta doğru düzgün bir upgrade mümkün değil hocam, onun için diyor arkadaş yükseltmeye çalışsanız elinize geçen bir şey yok.

Kanka bende buna benzer sistem aldım 3 hafta önce ekran kartının 16 GB olmasına dikkat et ve işlemcide Ryzen 5 7500F ile değistirebilirsin bir de önümüzdeki yıllarda rahatlıkla çalışmasını istiyorsan 32 GB RAM tak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı