Vatan RTX 4070 Super sistem alınır mı?

Teos

Centipat
Daha fazla  

Merhaba, linkini verdiğim sistemi, anakart ve 32 GB RAM yükseltmesi yapıp 40 bine almayı düşünüyorum. Bu sistemden daha uygun bir F/P sistem var mıdır? Ayrıca Corsair 3000D kasanın içindeki PSU modelinin ne olduğunu bilen biri yazabilir mi rica etsem. Bu benim için önemli. Duruma göre Thermaltake S200 TG olan kasayı alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağıda Corsair olması lazım kasa ile set gibidir. Fiyatı kazık durmuyor ama Radeon kartlı 7900GRE, 7800 XT ile daha uygun sistemler olabilir.

Peki sizce ram'i şimdiden 32gb alayım mı? CL46, biraz fazla gibi. Eğer şimdilik 16gb yetecekse daha sonra satıp düşük CL'li 32gb alacağım. Sadece oyun oynayacağım. CL46 sıkıntı olmaz derseniz hemen 32gb alacağım. Çünkü kasayı aldığım zaman, eğer gerekli değilse parça değişmekle uğraşmak istemiyorum.
@İnio @Nonalkey H

32 GB CL46 almayın bence. Dediğiniz gibi 16 GB ile idare edin, kullanım amacı nedir bilmiyorum tabi.

Teşekkürler cevabınız için.

Sistemi aldım. Merak eden olursa sistem geldiği zaman kasanın içindeki psu modelini buraya yazarım.

Son düzenleme:
Hocam hayırlı olsun merak edenler olduğu için ilk izlenimlerini bizle paylaşırsan çok memnun oluruz.
Teşekkür ederim. Sistemin montajının yapılmasını istediğim için gelmesi normalden biraz daha uzun sürüyor. Elime geçtiği zaman izlenimlerimi paylaşacağım.

Sistem dün geldi daha. İçindeki psu cx650. Soğutucu olarak thermalright phantom spirit aldım ayrı olarak. 10 dakika Aida64 testinde işlemci sıcaklığı 75-76 derecelerde gezdi. Ekran kartı ise en fazla %72'lik fan kullanımıyla 80 dereceyi gördü. Performans olarak güzel fakat sadece oyunlarla sınırlı olmak üzere cızırtı sesi yapıyor. Geceleri biraz rahatsız edici ama uğraşmaktan çok yorulduğum ve sıkıldığım için bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Sese ilerde alışırım muhtemelen.
@ersENes

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı