Stokları bitmişti tekrar stoğa girmiş, RAM'i tek slot ve CL17 olması dışında bu fiyata harika sistem olduğunu düşünüyorum, bir gün Vatan öveceğim aklıma gelmezdi. Düşünceleriniz neler?
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Stokları bitmişti tekrar stoğa girmiş, RAM'i tek slot ve CL17 olması dışında bu fiyata harika sistem olduğunu düşünüyorum, bir gün Vatan öveceğim aklıma gelmezdi. Düşünceleriniz neler?
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
F/P olarak güzel sistem ama en iyisi de diyemem. Geçen bir konuda 7000 liraya Teknobiyotik üzerinden bir hazır sisteme özelleştirme yaparak bunu 2X8GB RAM ve RTX 2060S ile topladık.
F/P olarak güzel sistem ama en iyisi de diyemem. Geçen bir konuda 7000 liraya Teknobiyotik üzerinden bir hazır sisteme özelleştirme yaparak bunu 2X8GB RAM ve RTX 2060S ile topladık.
Şuan ki kurda 7.4K’ya kasası kötü hali denk geliyor, bu vatandaki sistemin tek kanal olması çok büyük etki yaratır mı? Biraz baktığımda CL17 oldugunuda gördüm.. kafa bulandırıyor. Vatanda peşin fiyatına taksitte var bi anda 6’ya böldürüp alasım var
Şuan ki kurda 7.4K’ya kasası kötü hali denk geliyor, bu vatandaki sistemin tek kanal olması çok büyük etki yaratır mı? Biraz baktığımda CL17 oldugunuda gördüm.. kafa bulandırıyor. Vatanda peşin fiyatına taksitte var bi anda 6’ya böldürüp alasım var
Ben de bu bilgisayarı düşünmeye başlamıştım, yorumunuz korkutmuştu. Şöyle bir inceleme buldum ama dediğiniz gibi bir fark göremedim.
Ki hani sistemi aldıktan bir süre sonra 16gb ilavesi yapsam çok daha verimli olur değil mi? Şu an f/p olarak ve vatanbilgisayar olmasının etkisiyle buna yönelmiştim.
Şu anki kurda 7.4K’ya kasası kötü hali denk geliyor, bu Vatan'daki sistemin tek kanal olması çok büyük etki yaratır mı? Biraz baktığımda CL17 oldugunuda gördüm. Kafa bulandırıyor. Vatan'da peşin fiyatına taksitte var bir anda 6’ya böldürüp alasım var.
CL17 ve tek kanal demişsiniz. Ekteki ekran görüntüsünde de olduğu gibi Vatan'ın sitesinde RAM'ler'in CL16 ve 2x8 olduğu yazıyor. Ben mi yanlış gördüm acaba?
Düzenleme: Yanlış yere baktım sanırım,evet 1x16 RAM'ler.