Arkadaşlar vatandan maksimum 4500 sınırlarını zorlayarak bir sistem toplayabilir misiniz rica etsem? Bir de 1x16 gb ram ile 2x8 arasında ne gibi farklar vardır?
Şöyle bir sistem topladım ama HDD yok ve 5.000 TL etti, bence Vatan KDV indirimlerini bekleyin. Artan para ile de SSD'yi 256 GB yapıp 1 TB HDD alabilirsiniz ya da ekran kartı veya işlemci yükseltebilirsiniz.
Eğer internet üzerinden alışverişte fiyat farkı yoksa mağazada toplatın. Hem kargo beklememiş olursunuz hem de bilgisayarı toplama yükünden kurtulmuş olursunuz.
Şöyle bir sistem topladım ama HDD yok ve 5.000 TL etti, bence Vatan KDV indirimlerini bekleyin. Artan para ile de SSD'yi 256 GB yapıp 1 TB HDD alabilirsiniz ya da ekran kartı veya işlemci yükseltebilirsiniz.
Eğer internet üzerinden alışverişte fiyat farkı yoksa mağazada toplatın. Hem kargo beklememiş olursunuz hem de bilgisayarı toplama yükünden kurtulmuş olursunuz.
El mecbur hocam. Bir miktar nakit param var kalan kısmını fibabankın alışveriş kredisinden sağlayacağım. Eğer bu konuda bilginiz varsa vatandan 4500 bandını aşmadan bir sistem önerebilir misiniz? Monitörsüz.
Alışveriş kredisi hepsiburada da var diye biliyorum. İsterseniz bir bakın. Vatan Bilgisayar genelde fahiş fiyatlardan satıyor.
@Animator Gas Mask o fiyata güzel bir sistem toplamış. 500 GB SSD yerine HDD olmasını istiyorsanız, 250 GB SSD alıp yanına HDD takviyesi yapabilirsiniz.