RX 6700, 3060'dan kas gücü olarak daha iyi. Gigabyte anakartların adı yazılım desteği konusunda pek iyi anılmıyor genelde.
Öte yandan RX 6700 olan sistemde 8GB RAM var, bu sisteme 8'in pek uyacağını düşünmüyorum. Çift kanalda çalışacak bir 16'nın yolunu gözleyin derim.
Aynı zamanda RX 6700 olan sistemin kasası da güzel değil, PSU'su hakkında da Internet'te güzel şeyler yazmıyor.
Yani gönlüm RX 6700 olanı almanızdan yana olsa bile çok fazla modifikasyon istediğinden 3060 olan diyorum. Eğer hem RAM hem kasa hem de PSU değişebilecekseniz RX 6700.
RX 6700, 3060'dan kas gücü olarak daha iyi. Gigabyte anakartların adı yazılım desteği konusunda pek iyi anılmıyor genelde.
Öte yandan RX 6700 olan sistemde 8 GB RAM var, bu sisteme 8'in pek uyacağını düşünmüyorum. Çift kanalda çalışacak bir 16'nın yolunu gözleyin derim.
Aynı zamanda RX 6700 olan sistemin kasası da güzel değil, PSU'su hakkında da ınternet'te güzel şeyler yazmıyor.
Yani gönlüm RX 6700 olanı almanızdan yana olsa bile çok fazla modifikasyon istediğinden 3060 olan diyorum. Eğer hem RAM hem kasa hem de PSU değişebilecekseniz RX 6700.
Benim de görüşüm 3060'dan yana FSR moduyla dahada FPS alabilirsiniz AMD'nin WattMan sorunları genelde sistemdeki sıkıntılı bir bileşenden olur ama kafaya takmakla uğraşamam dersen 3060.
Benim de görüşüm 3060'dan yana FSR moduyla daha da FPS alabilirsiniz AMD'nin WattMan sorunları genelde sistemdeki sıkıntılı bir bileşenden olur ama kafaya takmakla uğraşamam dersen 3060.