VATAN-RX6700 vs VTN.SİST.KRN

Anakart ve kasa konusunda arkadaşın dediğine katılıyor musunuz kötü mü bilgim yok kasa hakkında.

Kasa evet bence kötü ama anakartta gereklidir korumalar varsa bir sorun olmaz bende MSI'in H410 anakartini kullanıyorum misin alt serisi bir şey olmuyor önemli olan güç korumalari Gigabyte'in sitesine girip hangi korumalar var bakabilirsin ama bütçen varsa anakarti MSI yapmanı öneririm Intel sistemde kasayı değiştiripde alabilirsin.

Kasa evet bence kötü ama anakartta gereklidir korumalar varsa bir sorun olmaz bende MSI'in H410 anakartini kullanıyorum misin alt serisi bir şey olmuyor önemli olan güç korumalari Gigabyte'in sitesine girip hangi korumalar var bakabilirsin ama bütçen varsa anakarti MSI yapmanı öneririm Intel sistemde kasayı değiştiripde alabilirsin.

Kasa görünüs olarak mı soğutma olarak mı kötü.

Kasa görünüs olarak mı soğutma olarak mı kötü.

İçindeki PSU'dan dolayı kötü bence görünüşüne bir şey dedim yok ama Power Boost PSU sıkıntı yaratır sisteme soğutmasıni bilmiyorum nasıldır.

Ama saf güç olarak alacağım teknolojileri kullanmam dersen 6700'de alınabilir uzun vadeli gider ama ileride 6700'ü alacaksan kasani değiştirmeni öneririm. WattMan'da arada olur ama PC'ye zarar veren bir şey değil ama uğraşamam dersen NVIDIA dedim uğraşırim dersen AMD daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Bütçe olarak ikisini de alabilirim sorun değil hangisi daha performanslıysa onu alacağım.

6700 daha performanslıdir 3060'dan 13100F'de Ryzen 5 5600 kafasında bir işlemci ama kasayi bilmiyorum ama PSU'yi ileride yenilemeni öneririm Power Boost PSU'ya ben sistemi emanet etmezdim.

Bütçe olarak ikisini de alabilirim sorun değil hangisi daha performanslıysa onu alacağım.

Bir de Power Boost PSU çok sorunlu ise RTX3060 sistemi alırım.

PSU için bence ekran kartidan kısma bir ay ya da biriktirip değiştirirsen iyi olur ben patlar C4 demiyorum ama Power Boost PSU ileride sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı