Vatan Siparişim iptal edildi

Ya o klavye konusunda biraz takıldım ben. O markayı görünce insan tedirgin oluyor. Logitech varken Everest tercih etme bence.
Görünüşünün dışında çok daha önemli kriterler var.

İyi bir klavye istiyorsan profesyonelliği hayat felsefesi haline getirmiş kaliteli bir markanın klavyesini almalısın.

Elimde 2 adet logiteck 1 Adet te A4 Tech kablosuz klavye takımı var zaten. Bunlardan Birisi Logitech LX710 Bu klavyenin aynısı nı bi arkadaşım aldı mousenin görüntüsü ve kavraması çok hoşuma gittiği için alıyorum.

Logitech'in hoşuna giden modelleri fazla pahalı geliyor ise bunu da alabilirsin. Ancak kesinlikle önermem. Kendi kararın elbette. İleride belki bende Logitech Kırmızı ışıklı şu klavyelerden alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman siz bir klavye seçin ve onun linkini gönderin lütfen. Mümkünse kablosuz olsun.

Kablosuz klavye oyun klavyeleri için pek tavsiye edilmez, kablolu olması daha iyidir. Bütçeniz ne kadar ?

Bence kasayı "Corsair Carbide 400R 80plus 750 W kasa" ile değiş, bence daha güncel bir kasa. Hem Vatan Bilgisayar'dan 360'a geliyordu yanılmıyorsam. Klavyen falan da pek güzel görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…