Vatan sitesinden alınan laptop nasıl iade edilebilir?

Qoblin

Decapat
Merhaba,

Vatan sitesinden ASUS ROG laptop aldım. Ürünü inceledikten sonra beğenmediğim ve benim için ağır olduğu için iade etmeye karar verdim. 14 gün içerisinde cayma hakkımın olduğunu biliyorum ve süresi dolmadan halletmek için müşteri hizmetlerini aradım iade nedenini sordular cayma hakkımı kullanmak istiyorum yine nedenini sordular beğenmediğimi iade etmek istediğimi söyledim. Açılmış kurulumu yapılmış ürünü kabul etmediklerini söylediler. 14 günlük hakkımdan dolayı koşulsuz kabul etmelerini gerektiğini söylesem de aynı şeyleri geveledi ve bir süre sonra kayıt açarım ama olumsuz sonuçlanır dendi. Bende eğer kabul etmezseniz şikayet de eder tüketici hakem heyetine de başvurur hakkım olanı alırım dedim.

Ürünü aldığım günden beri doğru düzgün açıp ilgilenemedim bile iş yoğunluğundan ki ilk günler zaten beğenmediğimden aklıma takılmıştı. Üründe zarar da yok, içini söküp bir müdahale de yapılmadı. Kısacası ilk aldığım andaki gibi şu an kenarda duruyor.

Arkadaşlar ben ne yapacağım biri bana anlatsın, nasıl bir yol izlemeliyim ki iade edilebilsin? Tüketici hakem heyetine mi tüketici mahkemesine mi başvurmam gerek bu konularda hiç fikrim yok. 14 günlük hakkın dolmasına 5 gün kaldı.

Bazı ürünler var geri iade edilemeyen. Bende aldığım bir anakartı iade edememiştim. Hukuksal olarak da korunuyorlar bu teknolojik ürünlerde.

Normalde edebiliyorsun ancak 1 ocakta yeni düzenleme yürürlüğe girecek nasıl olur bilmiyorum şahsen.

Bazı ürünler var geri iade edilemeyen. Bende aldığım bir anakartı iade edememiştim. Hukuksal olarak da korunuyorlar bu teknolojik ürünlerde.
Anakartta öyle bir durum yok iade edebilirdin.Yalan söylüyolar artık kime tuttururlarsa.

Normalde edebiliyorsun ancak 1 ocakta yeni düzenleme yürürlüğe girecek nasıl olur bilmiyorum şahsen.

Anakartta öyle bir durum yok iade edebilirdin.Yalan söylüyolar artık kime tuttururlarsa.

İlginç ama bana mantıklı gelmişti. Sonuçta gidip laptop anakart vs alırsam başkasının kullanıp iade ettiği ürüne sahip olmak istemem şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı