Vatan tavsiye sistemler alınır mı?

Çok sağ olun hocam zaten 240 üstü garanti görür FPS oyunlarında da egzoz fanı konusunuda gördüm sorun yok alırım bir tane zaten fiyatı çok uygun bütçem arttı üstüne 1 2K kadar onunla da ayrı bir soğutucu+ egzoz fanı alacağım. Bir de RAM'leri CL46 2x16 olarak mı yoksa tek CL34 1x16 olarak mı seçtiniz CL46 büyük sorun çıkarır mı?

Hocam ben 2x16 CL46 aldim, cok sıkıntı cikartacak ben hiçbir sorunla karsilasmadim. 1x16 yetersiz kalir The Last of Us'ta 19GB RAM kullandigi oluyordu PC'nin. Zaten RAM'ler DDR5 5600MHz oldugu icin aradaki farki anlamak zor olur ama tabii ki CL degeri daha dusuk 2x16 yapilirsa daha iyi olacaktir. Simdilik bence gayet yeterli. Ileriki zamanlarda ben de 2x16 CL degeri dusuk RAM ve islemci yukseltmesi yapmayi dusunuyorum.

Tamamdır hocam çok sağ olun sorular gitti kafamdan bende alayım sistem kaç günde geldi bu arada yoksa gidip mi aldınız.

Eklemeyi unutmusum ben aldigimda 46500 civariydi sistem, fiyati da dusmus. Bir de sogutucu almaniz sart stok sogutucu yetersiz olur. Ben ozellestirmelerden Cooler Master Hyper 212 modelini aldim montaj bilmedigim icin. Montaj yapabilirim derseniz Thermalright Peerless Assassin fani var o daha iyi bir secim olur.

Sistemi ben gecen ayin 16'sinda almistim sanirim 26-27 gibi geldi. Finallerim oldugu icin 4 gun falan oluyor kurali. Magazaya giderseniz ayni fiyattan veriyorlar sanirim fakat emin degilim. 7-8 is gunu icinde geliyor.

Tamamdır çok sağ olun odanıza da çok yakışmış hayırlı olsun iyi günler.

Magazayi arayip bilgi alirsaniz daha faydali olur son yazdigim konu hakkinda. Bostan yere gitmis olmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…