Hocam ben aldim, gayet memnunum. Dikkat etmeniz gerekenler kasada egzoz fani yok, egzoz fani almaniz gerekiyor fiyati 300-500TL arasinda degismekte. Ben Arctic bionix 120mm fan aldim. FPS oyunu daha kurmadim, daha cok hikayeli ve AAA oyunlar oynuyorum ben, The Last of Us Part 1'de DLSS kapali, Ray Tracing acik 100-120FPS oynuyorum. Sicaklik degerlerinde de Ankara'da yasiyorum şu an 28-32 derece arasinda hava, en fazla CPU-GPU'da 70 gordum onlar da 20-30 saniyelik, cogunlukla 60-65 derece arasinda degisiyor. Cyberpunk'ta da DLSS quality Frame Gen 2X yaparsam onda da 120 civari aliyorum. Cogunlukla FPS oyunlari oynuyorsaniz AMD islemci almak daha iyi bir secenek olabilir fakat bu islemcinin de CS2'de 300FPS altina dusecegini pek zannetmiyorum. Fazlasina da gerek var mi tartisilir? Rust oyuncusuysaniz X3D islemci cok daha iyi olur fakat bu durumda da ekran kartindan kismak gerekebilir. Vatan da gayet guzel kablolamis hiçbir sikintiyla karsilasmadim.
Çok sağ olun hocam zaten 240 üstü garanti görür FPS oyunlarında da egzoz fanı konusunuda gördüm sorun yok alırım bir tane zaten fiyatı çok uygun bütçem arttı üstüne 1 2K kadar onunla da ayrı bir soğutucu+ egzoz fanı alacağım. Bir de RAM'leri CL46 2x16 olarak mı yoksa tek CL34 1x16 olarak mı seçtiniz CL46 büyük sorun çıkarır mı?