Vatan vs Teknosa

Kendi tecrübeme göre Vatan. TeknoSA'da personeller ilgisiz, reklam verenlerinkiler dışında ürün önermezler. Vatan daha bilgili elemanlara sahip.

Aynen Vatan daha bilgili. Arkadaşım klavye ve fare almak için Vatan bilgisayara gitmiştik. Orada saatlerce donanım muhabbeti yaptık. Konuştuğumuz kişide buraları takip ediyordu.

Teknosa ilk açıldığındaki heyecan ve ilgisinden uzak. Bağdat Caddesi üzerindeki iki şubesi kapandığından beridir gözümde hep geriye gidiyor. Vatan fiyat olarak tek mağazalı internet satışına ağırlık veren firmalarla yarışamasa da güzel indirimleri oluyor, mesela geçen ay GTX 10xx serisi kartlarda çok iyi fiyatlara düşmüştü.

Bence ikisi de iyi. Ama hangisi ucuza satarsa o. Ben harici HDD satın alacağım zaman hep Vatan'a bakarım. Ama nedense Teknosa daha önce indirim yapar ve oradan gidip satın alırım. İlk HDD'mi Vatan'dan almıştım. Ama diğer ikisini Teknosa'dan aldım. Hepsinden çok memnunum. Daha önceden Vatan'dan iki tane kılıf almıştım. Şimdi kolluyorum bir tane daha almam lazım. Bakalım hangisine denk gelecek...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı