Vatan Zalman N5 MF kasayı İzmir'e Mersin'den gönderiyor

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Evet Zalman N5 MF kasası mağazadaki stoklarda, Optimum İzmir AVM stoğunda var gözüküyor, evime diğerlerine göre en yakın olan Vatan şubesi orası. Pandemi gereği risk altına girmemek için internetten sipariş verdim, fakat sevgili Vatan yakın şubeden göndermek yerine İzmir ile arasında 1000km olan Mersin'den yollamış. Sormak için arıyorum fakat meşgul çalıyor :D Stok yanlış göstermiştir diyorum, koskoca İzmir'de 1 tane bile yok mu bu kasadan? Şimdi 2 gün kargo bekleyeceğim.

Bazen adres hatalarını göndericiler değil de kargo şirketleri yapabiliyor Başıma geldi, sipariş ettiğim bir ürünü başka bir yere yollamışlardı. Sonra oradan tekrar bana kargoladılar, sipariş bana geldiğinde alıcı olarak da o konum vardı; üstü silinmişti kalemle.

Öncelikle Vatan internet alışverişlerini zaten mağazadan yollamaz. Mağazaya giren ürün bellidir, ve o ürünler o mağazadan satılmak için gelmiştir. İnternet alışverişlerine genelde depolardan ürün yollanır. Bu yüzden bazı ürünler mağazada var iken internetten alamazsınız.
ASUS TUF GAMING GT501VC TEMPERLİ CAM USB3.1 MidT ATX OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da mesela bu ürünü ben internetten alamıyorum çünkü "depoda" bitmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı