Buraya bırakacağım sistemleri bir kardeşim adına soruyorum. Kendisinin yaşı küçük. Ailesi de yalnız Vatan Bilgisayar'dan elden teslim almak üzere bilgisayara izin veriyorlar. Sizden ricam başka siteler üzerinden alınabilecek alternatif sistemleri önermeniz değil de attıklarımı değerlendirmeniz olacaktır. Sizce bu iki sistemden hangisi iyidir ve beğenmediğiniz yönleri nelerdir?
INTEL I3 12100F - ASUS DUAL RX-6600-8G-PRIME H610M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hem 750 lira daha ucuz hem de ekran kartı çok daha iyi.
Buraya bırakacağım sistemleri bir kardeşim adına soruyorum. Kendisinin yaşı küçük. Ailesi de yalnız Vatan Bilgisayar'dan elden teslim almak üzere bilgisayara izin veriyorlar. Sizden ricam başka siteler üzerinden alınabilecek alternatif sistemleri önermeniz değil de attıklarımı değerlendirmeniz olacaktır. Sizce bu iki sistemden hangisi iyidir ve beğenmediğiniz yönleri nelerdir?
İkisinde tek farklı olan kasa ve ekran kartının modeli. Gözümden kaçan bir şey yoksa eğer.
Ekran kartı markalarında fark eden tek şey soğutma yani istisna.
İkisi de aynı performansı verecektir değişen tek şey kasadan ötürü görüntü olacaktır.