kopkeliekmek
Hectopat
İade için bozuk mu olması gerekiyor?Ürün bozuk değil neden iade alsınlar? Maalesef ki ülkemizdeki tüketici hakları bu kadar kötü...
İade için bozuk mu olması gerekiyor?Ürün bozuk değil neden iade alsınlar? Maalesef ki ülkemizdeki tüketici hakları bu kadar kötü...
O online alımlar için geçerli. Burada yazıyor "Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda... " diye başlayan ilk kısım.14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız fiziksel alımlarda da geçerli diye biliyorum. Şansınızı deneyin.
7/24 teknoloji forumlarında takılıyorum bana sormadan telefon alıyorlar. Kafayı yemelik durum.Serbest piyasa isteyen istediği fiyattan satabilir bu da ders olsun size.
İade için bozuk mu olması gerekiyor?
Yarın gidip konuşmak gerek. Bakalım ne sonuç çıkacak. Gelişmeleri yazarım.O online alımlar için geçerli. Burada yazıyor "Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda... " diye başlayan ilk kısım.
Yani iade şansı yok. Geçmiş olsun. @kopkeliekmek
Gelişmelerden mutlaka bizleri haberdar et.Yarın gidip konuşmak gerek. Bakalım ne sonuç çıkacak. Gelişmeleri yazarım.
Yarın gidip konuşmak gerek. Bakalım ne sonuç çıkacak. Gelişmeleri yazarım.
THH tarafından dahi böyle bir hakkınız yok maalesef. Mağazadan görülerek alınan ürünlerin iadesinde inisiyatif tamamıyla mağazaya bırakılmış durumda.Böyle saçmalık mı olur ya? Gerekirse kavga çıkartırım. THH'ye başvururum. Yakalarını bırakmam. Saçma sapan telefonu zamlı fiyattan satmaya utanmıyorlar mı?
THH tarafından dahi böyle bir hakkınız yok maalesef. Mağazadan görülerek alınan ürünlerin iadesinde inisiyatif tamamıyla mağazaya bırakılmış durumda.
İğrenç bir durum. Umarım kimse yaşamaz. Yarın konuşacağım.Hocam size tavsiyem olabildiğince nazik ve etkileyici konuşmanız. Emin olun tartışmaktan cok daha iyidir, özellikle oranın müdürü iyi bir insansa. Ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
O Online alımlar için geçerli. Burada yazıyor "tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda... " diye başlayan ilk kısım.
Yani iade şansı yok. Geçmiş olsun. @kopkeliekmek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.