Vatan'da Piyasasının Altında Satılan İşlemciler

Kişisel olarak @Prelüd için söylemiyorum fakat fiyat konusunu hariç tutarsak, Vatan Bilgisayar bu forumda neden bu kadar gömülüyor anlamış değilim. Yani tamam, mutlaka kötü tecrübeler yaşayan arkadaşlar olmuştur ama benim hem kendime ait hem de çevremden duyduğum deneyimler büyük çoğunlukla olumlu. Ben mevcut bilgisayarımın önemli bulduğum bazı parçalarını ve bir iki çevre birimini, güvenilir garanti için oradan aldım. Bir HDMI-VGA dönüştürücü dışında sorun yaşadığım ürün olmadı ve onu da sıfırıyla değiştirdiler. Tek sıkıntım 15 gün sürmesiydi.

Biraz Vatan virali gibi oldu ama gerçekten abuk sabuk online satış sitelerini övenler Vatan'ı ağır eleştiriyor forumda genelde. Fiyatlar konusunda %100 haklısınız ama hizmet konusunda haksızlık etmemek lazım. Sezar'ın hakkı Sezar'a.

Daha ne yazdigini bilmiyorsun burada gelmis kosusuyorsun.

Piyasada Vatan'dan iyisi yok aslında. PC kısmında Vatan'da satılan hazır sistemler aslında baya ucuz. Ben bilgisayarı aldığımda Akakçe üzerinden fiyat hesaplaması yaptığım zaman fiyat 13 bin TL civarı çıkıyordu. Vatan'da ise 11 bin TL'ye satın aldım.

Vay arkadaş biz aldık diye 11400F'in fiyatını bir hafta sonra 200 lira düşürmüş

İfadeler: H.R

Bazen böyle güzel indirimler de oluyor. Genelde fiyatlar fazlaydı ama en azından garantisi vb. belli. Hep takip etmek gerek.
10100F'yi alsak mı ?

Ş-şey. Hocam sizin dedikleriniz birbirini tutmuyor.

Vatan, bir ürünü ucuza satıyorsa kesin bir Bit yeniği vardır diye düşünerek uzaklaştım.

Mesajımda ne Vatan Bilgisayar'ı kötüledim, ne de aleyhine tek bir kelime ettim.

Bu işte bir çekişki var ama. @359149?

Bence siz bu kafayla...

Hmm. Ben de yazmak isterim ama...

İnsanlara böyle şeyler demeden, hakaret etmeden önce kendinize bakın.
3001'inci mesajımı böyle gereksiz şeyler harcamak istemezdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…