Kişisel olarak @Prelüd için söylemiyorum fakat fiyat konusunu hariç tutarsak, Vatan Bilgisayar bu forumda neden bu kadar gömülüyor anlamış değilim. Yani tamam, mutlaka kötü tecrübeler yaşayan arkadaşlar olmuştur ama benim hem kendime ait hem de çevremden duyduğum deneyimler büyük çoğunlukla olumlu. Ben mevcut bilgisayarımın önemli bulduğum bazı parçalarını ve bir iki çevre birimini, güvenilir garanti için oradan aldım. Bir HDMI-VGA dönüştürücü dışında sorun yaşadığım ürün olmadı ve onu da sıfırıyla değiştirdiler. Tek sıkıntım 15 gün sürmesiydi.
Biraz Vatan virali gibi oldu ama gerçekten abuk sabuk online satış sitelerini övenler Vatan'ı ağır eleştiriyor forumda genelde. Fiyatlar konusunda %100 haklısınız ama hizmet konusunda haksızlık etmemek lazım. Sezar'ın hakkı Sezar'a.
Biraz Vatan virali gibi oldu ama gerçekten abuk sabuk online satış sitelerini övenler Vatan'ı ağır eleştiriyor forumda genelde. Fiyatlar konusunda %100 haklısınız ama hizmet konusunda haksızlık etmemek lazım. Sezar'ın hakkı Sezar'a.